inspireert. live.

Aftrap toeristisch seizoen 2021

1 april 2021, 14:30 uur - Zuiderzeemuseum

Ondanks dat we nog steeds in een gekke tijd leven kijken we met NHNEXT graag alvast vooruit. Zo net voor het Paasweekend trapt NHNEXT in samenwerking met Holland Boven Amsterdam het toeristisch seizoen 2021 af vanuit het Zuiderzeemuseum! Gespreksleider Ellen Klaus gaat in gesprek met verschillende ondernemers uit de regio. Hoe zien zij de toekomst tegemoet?

De livestream wordt op de mooie locatie van het Zuiderzeemuseum opgenomen, waar de directeur Stephan Warnik graag meer over vertelt. Hij gaat het gesprek aan met Renee van Hasselt die schipper is op een charterzeilschip en Michiel Beemster die zijn eigen evenementenbureau heeft. Hoe denken zij over het belang van samenwerking? Spelen arrangementen hier een grote rol in?

Daarnaast gaan we het ook over de mooie omgeving van Noord-Holland Noord hebben. Ellen Klaus weet meer te vertellen over het themajaar 2021: Ode aan het Landschap en uiteraard mogen daar de mooie tulpen niet in ontbreken. Mats Boots is mede-eigenaar van tulpentekoop.nl waar hij producten aanbiedt die rechtstreeks bij de kweker vandaan komen. Ook kijken we samen met Peter Timmermans, interim directeur van Stichting Marketing Enkhuizen, naar het toeristisch seizoen in 2021.

Wil je samen met deze sprekers kijken naar de highlights voor het gebied Noord-Holland Noord aankomend toeristisch seizoen? Kijk dan mee op donderdag 1 april om 14:30!

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

big-profielfoto ellen klaus

Ellen Klaus

Cultureel gebiedsontwikkelaar

Ellen Klaus zet zich in om cultuurtoeristische samenwerkingen tot stand te brengen. Samen met Mardiek Voorneveld werkt zij aan het landelijk themajaar Ode aan het Landschap om plekken en activiteiten in het diverse landschap van Noord-Holland tot leven te brengen. Cultuurhistorie, kunst en natuur komen in een jaarrond programmering samen onder de thematiek: “leven met het water” en “oog van de meester”. Vandaar is zij gespreksleider.

Stephan Warnik

Stephan Warnik

Directeur Zuiderzeemuseum

Stephan Warnik is sinds 2011 directeur van het Zuiderzeemuseum. Het Zuidermuseum is een belangrijke toeristische trekpleister met 285.000 bezoekers per jaar. Het museum eindigt steevast in de top drie van de ANWB verkiezing van beste uitje van Noord-Holland.

Mats Boots

Mats Boots

Mede-eigenaar Tulpentekoop.nl

Samen met zijn broer Dave heeft hij het concept tulpentekoop.nl gestart om de consument te bedienen zonder tussenkomst van wederverkopers. De producten die worden aangeboden komen rechtstreeks bij de kweker vandaan. Daarnaast bieden zij ook het unieke Tulipa Flower Power Bier (IPA Session). Nieuw, origineel en zeer smaakvol. Corona of niet, Mats denkt in kansen en laat de angst er zijn, maar laat deze zeker niet overheersen.

Renee Bontekoe 2

Renee van Hasselt

Schipper/scheepseigenaar en ondernemer

Vanaf de wieg al een zeiler. Nadat ze haar studie gezondheidswetenschappen had afgerond, meteen het varende leven ingegaan. Inmiddels mede-eigenaar van het 34 meter lange zeilschip ‘Bontekoe’, waarmee avontuurlijke en enerverende zeilreizen, voor zowel alleen gaanden als complete groepen, door de Nederlandse wateren worden gemaakt. Tevens bestuurslid van HollandSail, een coöperatie van 30 schepen en scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor.

foto michiel beemster

Michiel Beemster

Eigenaar Fletcha Eventures BV

Michiel Beemster is concept ontwikkelaar, evenement organisator, verbinder, arrangement ontwikkelaar met zijn eigen bedrijf Fletcha Eventures BV.

fotoPTimmermans

Peter Timmermans

Interim directeur Stichting Marketing Enkhuizen

Peter Timmermans geeft samen met ondernemers en gemeente richting aan Stichting Marketing Enkhuizen. Ze zorgen voor een sterkere profilering, gezamenlijke promotie en een aantrekkelijke stadsprogrammering van Enkhuizen. Het team van enthousiaste medewerkers aangevuld met experts en partners zoals Holland boven Amsterdam is iedere dag in de weer met het nog beter op de kaart zetten van Enkhuizen en omgeving via o.a. visitenkhuizen.nl.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X