inspireert. live.

Dag van de Ondernemer – Alkmaar

Vrijdag 20 november, 14:00 uur 

20 november is de Dag van de Ondernemer, uitgeroepen door MKB Nederland om extra aandacht te vestigen op ondernemers en op het belang van ondernemers voor Nederland. In het kader van deze dag organiseert de gemeente Alkmaar van 14.00 – 14.45 uur een livestream in samenwerking met NHNEXT. Burgemeester Emile Roemer heet iedereen via een video welkom waarna er tijdens een tafelgesprek verschillende Alkmaarse ondernemers met gemeente Alkmaar in gesprek gaan. Hoe gaan ze om met de pandemie? Wat zijn hun ervaringen? Hoe zien ze de toekomst? Stefanie Hoogland is gespreksleider en de tafelgasten die aansluiten zijn Karin Hiemstra (De Fransman), Bert Waardijk (Waardijk Schoenen), Gideon Nijemanting (Directeur Bedrijven Rabobank Alkmaar), Aart van Haren (Directeur Vomar) en wethouder Pieter Dijkman.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Stefanie Hoogland

Stefanie Hoogland

Gespreksleider

Stefanie Hoogland is organisatie adviseur, changemanager, leiderschapscoach, facilitator, auteur en spreker. Zij heeft tijdens haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mensen. Speciaal voor deze NHNEXT livestream is zij gespreksleider.
Karin Hiemstra

Karin Hiemstra

Eigenaresse van Restaurant de Fransman en voorzitter KHN Alkmaar

Op 13 juli 2006 namen Karin en haar man het Restaurant de Fransman over. Het fonduerestaurant bestaat nu 42 jaar. Karin is naast het gezicht van De Fransman ook voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Alkmaar.

Bert Waardijk

Eigenaar Waardijk Schoenen

Bij Waardijk Schoenen kunnen we over een echt familiebedrijf spreken. Bert Waardijk is de vijfde generatie die de zaak in beheer heeft.
Gideon-Nijemanting

gideon nijemanting

Directeur Bedrijven Rabobank Alkmaar

De afgelopen 12 jaar werkt Gideon voor de Rabobank in verschillende functies, altijd binnen het domein van de zakelijke kredietverlening. Zo is hij als medewerker en leidinggevende verantwoordelijk geweest voor het verstrekken van financieringen, maar ook als specialist betrokken geweest bij bedrijven die hun financiële verplichtingen niet meer na konden komen. Hij werkte vooral in Noord-Holland in de werkgebieden van Amsterdam, Haarlem en nu in Alkmaar.

Aart van Haren

Algemeen directeur Vomar

Na een opleiding Business Administration aan de Erasmus Universiteit begon Aart Van Haren als managementtrainee bij Detailresult, de joint venture van de supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt. Na vijf jaar werd hij directeur van Dirk, Bas en Digros, dochtermerken uit de stal van Dirk van den Broek. In 2014 maakte hij de overstap naar Vomar, waar hij sindsdien Algemeen directeur is.
Pieter Dijkman

Pieter Dijkman

Wethouder Economische zaken gemeente Alkmaar

Pieter Dijkman is actief geweest als directeur bij een kaasbedrijf, als financieel adviseur en als financieel directeur bij een technologie bedrijf. Sinds 2004 is hij politiek actief voor de VVD, raadslid, fractievoorzitter en sinds 2011 als wethouder bij de gemeente Graft – De Rijp en sinds 2015 in Alkmaar.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X