inspireert. live.

LIVESTREAM: Horeca in een anderhalve meter maatschappij

donderdag 14 mei 14.00 uur

1 juni mag, als het coronavirus voldoende onder controle is, de horeca weer gedeeltelijk open. Maar hoe richt je dat in, een anderhalve meter horeca? Is dat überhaupt haalbaar? En welke trends en ontwikkelingen verwachten we voor onze regio? Jos Klerx, sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank, gaat hierover in gesprek met NHNEXT en neemt je mee in zijn visie hierop. Zo vertelt hij over creatieve oplossingen voor horecabedrijven en gaat hij in gesprek met de regiovoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, Rob Baltus en horeca-ondernemer Ashley Jonkman van NH Catering, die haar verhaal met je deelt. | In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

klerx2

Jos Klerx

Sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank

Jos is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Hij houdt je op de hoogte over ontwikkelingen per branche, wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.
jonkman

Ashley Jonkman

horeca-ondernemer

Ashley is Creative Sales and Event manager bij Jonkman Hospitality Group en NH-Catering & Events. Op NHNEXT.nl deelt zij haar verhaal over ondernemen in coronatijden.

baltus

Rob Baltus

Regiovoorzitter KHN Noord-Holland

Sinds 2018 is Rob regiovoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Noord-Holland. Als eigenaar van restaurant Nadorst in Blokker, wordt ook Rob hard getroffen door de coronamaatregelen.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X