inspireert. live.

WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Circulair Renoveren & Ontwikkelen: Het pionieren voorbij

Vrijdag 5 februarI, 12.00 uur

Circulair bouwen is bouwen met materialen en producten die zo hoogwaardig mogelijk gebruikt en hergebruikt worden. Oftewel zo lang mogelijk in tijd, met een zo minimaal mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen. Bij nieuwbouw is dit vaak eenvoudig te realiseren. Maar hoe doe je dit bij renovatie en herinrichting van gebouwen en gebieden? De tafelgasten van vandaag laten zien hoe zij dit doen. Wat lukt vandaag de dag al? En waar ligt nog een uitdaging?

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

pennink2

Thijs Pennink

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord)

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Kees de Groot

Kees de Groot

Algemeen Directeur C.A. de Groot Groep B.V

Kees is Algemeen Directeur van de C.A. de Groot Groep, een landelijk opererende onderneming op het gebied van sloop- en demontagetechniek, milieutechniek en reststoffen-verwerking. Binnen deze organisatie wordt ‘circulair slopen’ geïmplementeerd.

Sander van Doorn

Sander van Doorn

Eigenaar Circuvorm

Sander van Doorn is eigenaar van Circuvorm. Circuvorm ontwerpt, ontwikkelt en distribueert interieurproducten voor de projectmarkt.

Anne Hendriks

Anne Hendriks

Accountmanager bij Interface

Anne Hendriks is accountmanager bij Interface. Interface is een wereldwijd bedrijf in vloeren met een CO2 neutrale collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren. We willen ervoor zorgen dat onze bedrijfsvoering herstellend is voor de aarde en een levensgunstig klimaat creëert.

Karin van de Wiel

Karin van de Wiel

Huisvestingsmanager bij de Volksbank

Karin van de Wiel is sinds 2006 werkzaam bij de Volksbank. De Volksbank is het moederbedrijf van de merken SNS Bank, BLG Wonen, RegioBank en ASN Bank. De laatste 7 jaar is zij Huisvestingsmanager, waarin zij verantwoordelijk is voor de werkomgeving van circa 4000 medewerkers verspreid over het land (Utrecht, Den Bosch, Geleen en Groningen). Dit is zo’n 40.000 m2 en circa 2600 werkplekken.

favicon

Richard Westerhof

Circuvorm

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X