inspireert. live.

CREATIVITIJD#2: MET DE KENNIS VAN STRAKS

dinsdag 26 mei 14.00 uur

Het zijn bijzondere en heftige tijden. Ook voor ondernemers in Noord-Holland Noord. Hoe houd je het hoofd ook nu boven water? Geld is dan altijd maar een deel van de oplossing. Want juist in deze tijden zijn creatieve inzichten cruciaal. Ook in een crisis kun je namelijk groeien. Jan de Dood en Jon Ruigrok laten wekelijks aan de hand van actualiteiten (wat viel hen op) hun licht schijnen op nieuwe ideeën, creatieve concepten en andere perspectieven die jou als ondernemer inspireren meer uit je business te halen. Soms is het goed om even via een ander raam naar de wereld te kijken.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Jan de Dood

Jan de dood

Adviseur strategie-innovatie

In deze complexe wereld helpt Jan ondernemingen en organisaties met het vernieuwen van de strategie en het ontwikkelen van nieuwe (business)concepten. Hij geeft inzicht, inspiratie en advies, waarbij een wezenlijke plek is voor duurzaamheid en impact.

Jon Ruigrok

Jon Ruigrok

Marketing directeur druktemaker

Als marketingstrateeg en mede-eigenaar van Druktemaker helpt Jon al jaren ondernemers, verenigingen en stichtingen bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve communicatie. 

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X