inspireert. live.

CREATIVITIJD #3: WAT NU?

WOENSDAG 8 JULI 14.00 uur

Het ergste leed lijkt geleden. De intelligente Lock-down heeft plaatsgemaakt voor de Intelligente Open-up. De consumentenbestedingen trekken weer aan, de werkloosheid valt mee en de mensen worden weer optimistisch. Maar Is het ergste inderdaad achter de rug, of zien we iets over het hoofd? Jon en Jan kijken alvast vooruit naar de rest van dit jaar en begin 2021. Volle kracht vooruit of toch nog even voorzichtig blijven? Kortom: Wat nu?

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Jan de Dood

Jan de dood

Adviseur strategie-innovatie

In deze complexe wereld helpt Jan ondernemingen en organisaties met het vernieuwen van de strategie en het ontwikkelen van nieuwe (business)concepten. Hij geeft inzicht, inspiratie en advies, waarbij een wezenlijke plek is voor duurzaamheid en impact.

Jon Ruigrok

Jon Ruigrok

Marketing directeur druktemaker

Als marketingstrateeg en mede-eigenaar van Druktemaker helpt Jon al jaren ondernemers, verenigingen en stichtingen bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve communicatie. 

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X