inspireert. live.

De kracht van de regio Kop van Noord-Holland

Volop kansen en mogelijkheden in de technische en maritieme sector

Woensdag 26 mei, 16.00 uur

En sterke regio draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Om er goed te kunnen wonen, werken en leren zijn thema’s als ondernemerschap, innovatie, en onderwijs belangrijk.

We investeren in kennis, talent, ervaring en waardering (human capital) in de technische-, maritieme- en energiesector. We zorgen voor beter en meer vraaggestuurd onderwijs. Zo trekken en behouden we gemotiveerd en deskundig personeel dat aansluit waar bij bedrijven behoefte aan is.

We vormen een innovatiepark voor maritieme technologie. Daar werken bedrijven, overheid en kennis- en opleidingsinstellingen samen aan innovaties zoals maritieme drones, 3D printtechniek en virtual reality toepassingen. Gericht op versterking van de maritieme sector.

We stimuleren de waterstofeconomie waarbij waterstofgas de belangrijkste energiedrager is en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt afgebouwd.

Kortom: met de Regio Deal investeren we in de kracht van de regio. Zo vergroten we de leefbaarheid en verbeteren we het toekomstperspectief van inwoners en bedrijven.

In deze livestream laten we zien wat de Regio Deal voor ondernemers kan betekenen. Ondernemers zoals John Troch, Ron Tiebie en Emiel Steerneman zijn al betrokken bij de Regio Deal en komen in deze livestream hun verhaal doen. Laat je inspireren door deze ondernemers op woensdag 26 mei om 16:00 uur.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Waronne Sint (Aangepast)

Waronne Sint

Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN

Waronne Sint is Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN, waar zo o.a. verantwoordelijk is voor NHNEXT. Normaal staat ze achter de schermen, maar speciaal voor deze gelegenheid is ze de gespreksleider van deze livestream.

John Spee

John Spee

Projectleider METIP

John Spee is na ruim 14 jaar bij Ontwikkelingsbedrijf NHN gewerkt te hebben nu projectleider bij METIP, Maritime Emerging Technologies & Innovation Parc Noord-Holland.

John-Troch

John Troch

Oprichter en directeur van ARAMA TECH en DroneQ Robotics

John Troch is oprichter en directeur van ARAMA TECH, een IT Security bedrijf sinds 1999 en daarnaast is John ook medeoprichter en directeur van DroneQ Robotics, met zijn wortels in maritieme berging, offshore, civiele en maritieme bouw en voert al meer dan 20 jaar inspecties uit van olie- en  gasboorinstallaties, pijpleidingen, kabels en oppervlakte- en onderzeese installaties, met behulp van UAS’s en ROV’s (Remotely Operated Vehicles). John heeft wereldwijde expertise en ervaring opgedaan in destructieve en niet-destructieve inspecties en rapportages op alle niveaus.

Ron Tiebie

Rob Tiebie

Mede-eigenaar van DRONEXPERT Netherlands

Rob Tiebie is mede-eigenaar van DRONExpert. DRONExpert.nl is ontwikkelaar van professionele en industriële UAV-payloads.

Emiel Steerneman

Emiel steerneman

Lead AI Engineer bij Spectro-AG

Emiel Steerneman werkt momenteel bij SpectroAG aan projecten die het doel hebben om AI toegankelijker te maken.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X