inspireert. live.

GO!-NH

GEZOCHT: INNOVATIEVE ONDERNEMERS DIE SNELLER WILLEN GROEIEN!

VRIJDAG 4 JUNI, 14.00 uur

Op vrijdag 4 juni om 14:00 uur staat NHNEXT geheel in het teken van GO!-NH.

Wat is GO!-NH?
GO!-NH is een serie groeiversnelling programma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en MKB’ers ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. Er zijn meerdere GO!-NH programma’s: Accelerator, Scale en Growth. Op dit moment staat de inschrijving voor GO!-NH Scale open en daar willen we je in deze NHNEXT livestream graag meer over vertellen.

Wat is GO!-NH Scale?
GO!-NH Scale is gericht op scale-ups en MKB-bedrijven die goed ontwikkeld zijn in hun huidige (thuis-)markt en klaar zijn om op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. Het programma duurt zes maanden en is erop gericht om flinke groeisprongen te maken door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie met individuele begeleiding van experts.

Vertel me meer!
Jij als ondernemer bent vast benieuwd naar de praktijk en daarom hebben we een aantal deelnemers uitgenodigd om hun ervaringen te delen. De projectleider Jessica Schonewille en initiatiefnemer Partnerships & Challenges André Knol komen daarnaast meer vertellen over de inhoud van het programma.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen voor de sprekers? Stel ze dan tijdens de livestream via de chat op vrijdag 4 juni om 14:00 uur, hopelijk tot dan!

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Thijs Pennink

Thijs Pennink

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

André Knol

André Knol

Founder & CEO van Innomics

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Binnen GO!-NH is André Initiatiefnemer Partnerships en Challenges.

Jessica Schonewille

Jessica Schonewille 

Beleidsadviseur Circulaire Economie en Innovatie en projectleider GO!-NH

Jessica Schonewille is Beleidsadviseur Circulaire Economie en Innovatie en projectleider van GO!-NH.

Daan van der Starre -

Daan van der Starre

 Eigenaar Feed the Nomads

Daan van der Starre is eigenaar van Feed the Nomads! waar hij duurzame producenten en consumenten binnen de korte voedselketen bij elkaar brengt door middel van Food Tours en route apps. Doel is om de lokale eetcultuur te promoten, mensen bewuster te maken van hun voedsel, streekproducten meer te laten consumeren en de gebruikers te laten bewegen in de buitenlucht.

Michel-Jansen---klein

Michel Jansen

Directeur van Woodchem-DeBroers

Michel Jansen is directeur van Woodchem-DeBroers, dat biologische oplossingen ontwikkelt voor de land- en tuinbouw. Dit doen zij door het onderzoeken van bestaande en nieuwe stoffen die zij markt gereed maken voor klanten. Het gaat hierbij niet alleen om een product maar om het systeem waar het product onderdeel vanuit maakt.

Ronald Smallenburg

Ronald Smallenburg

ZAKELIJK DIRECTEUR BIJ PONTIFLEX

Ronald Smallenburg is zakelijk directeur bij Pontiflex, samen met zijn compagnon Joris Vermeulen. Pontiflex ontwikkelt een dubbel duurzame (fiets)brug op basis van een modulair brugontwerp, waarvan het brugdek is gepatenteerd, en dat geheel uit circulaire dan wel duurzame materialen is opgebouwd: van de brughoofden uit cementloos beton tot de valbescherming van (bv.) afgedankte visnetten in leuningen uit (bv.) duurzaam FSC-hout.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X