inspireert. live.

Innoveren in 2021?

GO!-NH kan jouw onderneming daarbij helpen!

DINSDAG 12 JANUARI, 14.00 uur

Op dinsdag 12 januari om 14:00 uur staat NHNEXT geheel in het teken van GO!-NH. GO!-NH is een serie groeiversnelling programma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en MKB’ers ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. Een hele mond vol en dat is ook precies waarom wij sprekers hebben uitgenodigd die meer komen vertellen over dit toffe initiatief.

Omdat ondernemingen zich in verschillende fases kunnen bevinden, zijn er ook meerdere GO!-NH programma’s ontwikkeld (Accelerator, Scale en Growth). Thijs Pennink en André Knol, beiden onderdeel van het consortium van GO!-NH, vertellen je hier meer over.

Maar wat kan GO!-NH precies betekenen voor jouw onderneming? Waar wordt je mee geholpen en wat kan het resultaat zijn? Dat komen Dennis Nanne van OpenWaste, Jan Jaap Folmer van Upp! UpCycling Plastics en Matthijs Post van ProeVkantoor vertellen. Zij zijn ondernemers die eerder mee hebben gedaan aan het GO!-NH programma.

Ben je geïnteresseerd in het GO!-NH programma, maar heb je nog wat vragen? De chat staat aan tijdens de livestream, dus maak hier gebruik van! Jouw vragen worden live beantwoord door de aanwezige gasten.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

André Knol

André Knol

Founder & CEO van Innomics

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Binnen GO!-NH is André Initiatiefnemer Partnerships en Challenges.

Dennis-Nanne-thumb

Dennis Nanne

Specialist e-business bij GP Groot & OpenWaste

Dennis Nanne is verantwoordelijk voor de software die bedrijven in staat stelt om met elkaar samen te werken om op basis van verschillende klantencontracten 1 route te rijden volgens het zogenaamde white label concept.

Jan Jaap Folmer

Jan Jaap Folmer

Founder Upp! UpCycling Plastics

Jan Jaap noemt zichzelf impact gedreven & circulair ondernemer. Hij is de oprichter van Upp! UpCycling Plastics en heeft daarmee als doel om elk jaar meer dan 250 duizend ton plastic afval uit oceanen, stortplaatsen en de verbranding te besparen.

_DSC6858

Matthijs Post

ProeVkantoor

Matthijs verkoopt groente/fruit en streekproducten pakketten voor particulieren en bedrijven. Gevuld met verse, duurzaam geteelde groenten en fruit van 63 Noord-Hollandse telers en boeren én smaakvolle producten van ambachtslieden. Gratis bezorgd of af te halen bij jou in de buurt.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X