inspireert. live.

Herstel in de horeca:
Wanneer corona weer een biertje is

Woensdag 8 september, 13.30 uur

Het kabinet zou graag na 20 september versoepelen met de COVID maatregelen. Ook maakte het kabinet onlangs bekend dat de meeste steunmaatregelen om bedrijven door de coronacrisis heen te helpen per 1 oktober stoppen.

Hoe pak je als ondernemer de draad weer op en hoe kan de gemeente hier bij ondersteunen? Wat voor gevolgen heeft de crisis voor de leefbaarheid in een stad? Wat zijn de gevolgen voor de horeca? Wat is er veranderd door de pandemie en zijn deze veranderingen blijvend?

In een reeks livestreams op initiatief van gemeenten in het kader Veerkracht en Herstel gaan we in deze NHNEXT livestream in gesprek met burgemeester Monique Bonsen-Lemmers (Koggenland), wethouder economie Pieter Dijkman (Alkmaar), Rob Baltus, horecaondernemer en vertegenwoordiger namens Koninklijke Horeca Nederland en Remco de Boer (horecaondernemer). 

Kunnen zij elkaar vinden aan tafel over economisch herstel en de toekomst van de horeca in de regio na de pandemie?

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Monique Bonsen

Monique Bonsen-Lemmers

Burgemeester gemeente Koggenland

Monica Bonsen-Lemmers is een Nederlandse juriste, bestuurster en politica van D66. Sinds 23 september 2020 is zij burgemeester van de gemeente Koggenland.

Broek op Langedijk, 14 oktober 2020: Restaurant Marktzicht in Broek op Langedijk. © Sebastiaan Rozendaal.

Remco de Boer

Eigenaar van diverse horecagelegenheden

Remco de Boer is een zelfstandige binnen de evenementenindustrie en eigenaar van De Heeren / Millers Heerhugowaard, De Koning Eten & Drinken in Alkmaar en Marktzicht Eten & Drinken in Broek op Langedijk.

Pieter Dijkman

Pieter Dijkman

Wethouder Economische zaken gemeente Alkmaar

Pieter Dijkman is actief geweest als directeur bij een kaasbedrijf, als financieel adviseur en als financieel directeur bij een technologie bedrijf. Sinds 2004 is hij politiek actief voor de VVD, raadslid, fractievoorzitter en sinds 2011 als wethouder bij de gemeente Graft – De Rijp en sinds 2015 in Alkmaar.

Rob Baltus

Rob Baltus

Eigenaar bij Restaurant De Nadorst, regiovoorzitter KHN Noord-Holland

Als Regiovoorzitter Noord-Holland van de Koninklijke Horeca Nederland maakt Rob zich al jaren sterk voor een horeca-vakopleiding van gastheer/entertainer. Hij vindt dat horeca emotie is en dat sfeer iets is dat je moet proeven. Hij noemt zichzelf een avontuurlijk ondernemer en is trotse eigenaar van Restaurant De Nadorst

Thijs 2

Thijs Pennink

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X