inspireert. live.

Het belang van internationale investeringen in de regio

Dinsdag 14 december, 12.00 uur

Noord-Holland Noord bloeit, de regio zit vol met enthousiaste ondernemers en bedrijven die impact maken. Twee van deze bedrijven zitten vandaag aan tafel bij NHNEXT, om het belang van internationale investeringen in de regio te bespreken. Want grote investeerders hebben ook grote impact op de regionale economie en werkgelegenheid. Wat heeft de overname door buitenlandse investeerders voor deze Life Science en Health bedrijven en de regio betekend? 

Pall Medistad, gevestigd in Medemblik, houdt zich bezig met de productie van plastic zakken waarin medicijnen worden gemaakt. In 2013 zijn ze overgenomen door Pall, sindsdien is de groei enorm snel gegaan. Directeur Bart Goossens en Senior HR Business Partner Marjan van Ketel zitten aan tafel om hier meer over te vertellen. 

Begin dit jaar is Quest Medical Imaging overgenomen door het Japanse concern Olympus. Quest Medical Imaging, gevestigd in Middenmeer, produceert geavanceerde camerasystemen voor medische toepassingen. Marc Verkooijen, Key Account Manager, en Richelle Hoveling, Manager Research & Trials, vertellen welke veranderingen dit teweeg heeft gebracht en welke groei de organisatie heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt.

Daarnaast schuiven Jeroen Krüter, project manager bij NFIA, en Abdellah Ezzerari, project manager bij ONHN, aan. Hoe kunnen zij binnen de Life Science en Health industrie ondersteunen om de regio Noord-Holland Noord en Nederland aantrekkelijk te maken voor grote investeerders.

 

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar
Waronne Sint (Aangepast)

WARONNE SINT

TEAMLEIDER MARKETING & PUBLIC AFFAIRS BIJ ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN

Waronne is Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN, waar zo o.a. verantwoordelijk is voor NHNEXT. Vandaag schuift ze aan als gespreksleider van deze livestream.

Jeroen Kruter

Jeroen Kruter

Project Manager bij Netherlands Foreign Investment Agency

Staat klaar voor investeerder die geïnteresseerd zijn in het opzetten van hun Life Science & Health bedrijfsactiviteiten in Nederland.

Pall bart goossens

Bart Goossens

Directeur Operations bij Pall Medistad B.V.

Bart is directeur operations bij Pall Medistad, zij produceren voornamelijk plastic zakken voor eenmalig gebruik waarin medicijnen worden gemaakt. Sinds zijn komst bij Pall in 2011 hebben ze een extreme groei doorgemaakt en blijven ze groeien.
Foto Marjan

Marjan van Ketel

Senior HR Business Partner bij Pall Medistad B.V.

Pall Medistad is de grootste werkgever in Medemblik en is constant op zoek naar nieuwe mensen. Hoe pakt Senior HR Business Partner Marjan deze enorme groei in personeel aan en welke kansen en uitdagingen liggen er.

Marc Verkooijen

Marc Verkooijen

Key Account Manager bij Quest Medical Imaging B.V.

Met een ruime achtergrond in de Healthcare sector is Marc nu bijna twee jaar werkzaam als Key Accountmanager bij Quest Medical Imaging. Een van de snelst groeiende en meest gerespecteerde bedrijven voor medische beeldvorming.

Richelle Hoveling

Richelle Hoveling

Manager Research & Trials bij Quest MEdical Imaging b.v.

Richelle heeft een bachelor in Biomedical Technology en een master in Forensic Science. Bijna 4,5 jaar geleden is ze binnen Quest begonnen als Research Scientist, inmiddels is ze manager Research & Trial.

Abdellah Ezzerari (2)

Abdellah Ezzerari

Project Manager bij Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord

Staat klaar voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het opzetten van hun Life Science & Health bedrijfsactiviteiten in de Regio Noord Holland Noord.

Meer weten over NFIA?

Bekijk onderstaande video

Werken bij Pall Medistad?

Bekijk de vacatures bij Tempo Team of Synergie

Werken bij Quest Medical Imaging?

Bekijk de vacatures op de website

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X