inspireert. live.

HET GROOTSTE WERKFESTIVAL X NHNEXT​

Innovatie werkt!

HET GROOTSTE WERKFESTIVAL X NHNEXT, EXCLUSIEVE INKIJK IN HET PROGRAMMA

Woensdag 28 september

De succesvolle samenwerking binnen NHNEXT van Het ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en RPAnhn krijgt op 13 oktober 2022 een vervolg in hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord: Het Grootste Werkfestival X NHNEXT. Het thema van deze eerste editie is Innovatie werkt! Tijdens de stream op 28 september gaan we in gesprek met sprekers en professionals uit het vak die tijdens Het Grootste Werkfestival X NHNEXT aanwezig zijn. Wat kun je precies verwachten tijdens het evenement, welke sprekers zijn aanwezig en hoe zien de deelsessies eruit? Kortom: Tijdens de stream ontdek je waarom jij Het Grootste Werkfestival X NHNEXT echt niet mag missen en geven we je een kijkje in de 6 deelsessies van deze dag, zodat je vooraf een keuze kunt maken welke deelsessies je graag bijwoont!

Vanuit het AFAS Stadion gaan Esther Zijl (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) en Ben Tap (directeur RPAnhn) in gesprek over het dagprogramma van Het Grootste Werkfestival X NHNEXT en duiken samen met de deelsessieleiders: Paul Verbruggen (Projectmanager METIP), Harold Puijenbroek (Managing director Eluced en Founder FelixCommunity), Lisa van der Pol (Mede-eigenaar Learning Flow en Onderwijskundig adviseur Metis Onderwijsadvies), Jeroen Panis (Sales manager Indutecc Renewable Solutions) en Sabine Kassels (Manager WerkgeversServicepunt Noord Holland Noord) in op de verschillende deelsessies die gegeven worden en welk vraagstuk er per deelsessie wordt besproken.

Dus heb jij nog geen keuze gemaakt bij welke 2 deelsessies je tijdens het evenement graag aanwezig bent?
Zet 28 september om 14.00 in je agenda en mis het niet!

Deelsessie overzicht
Anders leren: hoe versterken het onderwijs en bedrijfsleven elkaar?
Innovatief personeelsbeleid van cruciaal belang
Hoezo krapte? Ontdek kansen op de arbeidsmarkt
Open je ogen: innovatie werkt!
Groeiversneller: innoveren doe je samen
Impact maken met innovatie

Alvast zelf meer lezen over de deelsessies?
Ga dan naar het platform en bekijk het programma. 

Heb jij je nog niet aangemeld en wil je er graag bij zijn?  Aanmelden voor het evenement kan via het platform.

Add to Calendar
deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Esther Zijl

Esther Zijl

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Sinds maart 2022 is Esther directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (ONHN). Haar focus ligt op innovatie en samenwerking. Het verbinden van bedrijfsleven, onderwijs en overheid. In haar rol binnen ONHN wil ze bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de regio Noord-Holland Noord, een sterke regio met enorme potentie.
1590581829092-2

BEN Tap

Directeur RPAnhn

Altijd in voor een kop koffie. Ik geniet ervan om verschillende partijen met elkaar te verbinden en geloof heilig in de kracht van (regionale) samenwerking. Trots op alle mooie resultaten in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord.

PaulVerbruggen

paul verbruggen

Projectmanager METIP

Anders leren: hoe versterken het onderwijs en bedrijfsleven elkaar?

Harold en Lisa

Lisa van der pol

Mede-eigenaar Learning Flow en Onderwijskundig adviseur METis onderwijsadvies

Hoezo krapte? Ontdek kansen op de arbeidsmarkt.

jeroen-panis

Jeroen panis

Sales manager Indutecc Renewable Solutions

Impact maken met innovatie.

cropped-favicon.jpg

Sabine Kassels

Manager WerkgeversErvicepunt Noord-Holland Noord

Innovatief personeelsbeleid: van cruciaal belang.

Harold en Lisa

harold Puijenbroek

Managing director Eluced en Founder Felixcommunity

Hoezo krapte? Ontdek kansen op de arbeidsmarkt.

Haag&Hof portret 27 Peter KRanenborg Bolton

Peter Kranenborg

Teamleider Bolton Ontwikkeling

Peter is aanjager van duurzaamheid en zet zich in voor de implementatie van circulariteit binnen Bolton. Heeft daar o.a. de Groene Menukaart ontwikkeld, die overzichtelijk laat zien welke opties er zijn om een woning milieuvriendelijker te maken, wat het kost en wat de milieu-impact is. Bolton richt zich nu en in de toekomst voortdurend op innovaties en verbeteringen. De wereld van de bouw verandert continu en nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Bolton volgt alle vernieuwingen nauwkeurig met een scherp oog voor duurzaamheid. 

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X