inspireert. live.

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT

Innovatie werkt!

Op 13 oktober 2022 vond de eerste editie van Het Grootste Werkfestival X NHNEXT plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar met als thema ‘Innovatie werkt’. Een geslaagde middag met een mooie opkomst aan ondernemers, bestuurders en beleidsmakers, die samen in gesprek gingen over het onderwerp innoveren in economie, arbeidsmarkt en onderwijs.

Kon je niet aanwezig zijn deze dag of wil je nog even nagenieten? Onderstaand vind je de foto’s en opnames van de gezamenlijke sessie en deelsessies.

Terugblik

Het Grootste Werkfestival NHNEXT beide logo's combinatie

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT is een samenwerking tussen RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Twee succesvolle evenementen (Het Grootste Werkfestival en NHNEXT Live) zoeken de samenwerking op voor hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord.

niets missen?

De programmering wordt constant verder aangevuld met livestreams over allerlei relevante onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X