inspireert. live.

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT

Innovatie werkt!

Innovatie is onmisbaar voor de economie, arbeidsmarkt en het onderwijs. Welke kansen biedt innovatie voor onze regio? Ontdek het bij Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

De succesvolle samenwerking binnen NHNEXT van RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord krijgt een vervolg in hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord: Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

Het thema is Innovatie werkt! Dat laten we deze dag zien en horen. Ontdek meer over de toekomst van werken en verdiep je in thema’s als innovatief personeelsbeleid en open innoveren tijdens de deelsessies. Kom donderdagmiddag 13 oktober (13.00 – 17.00 uur) naar het AFAS Stadion in Alkmaar. Meld je nu aan via het platform in deze link

Vergeet jezelf nadat je een profiel hebt aangemaakt in het platform niet aan te melden voor twee deelsessies. 

Het Grootste Werkfestival NHNEXT beide logo's combinatie

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN, RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) en hun partners.

niets missen?

De programmering wordt constant verder aangevuld met livestreams over allerlei relevante onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X