inspireert. live.

Hoe bouwen we uit de crisis?

Bijdrage van de bouw aan economisch herstel in Noord-Holland Noord.

Woensdag 2 september 14.00 uur

Paul Verbruggen, Dick Min en Friso de Zeeuw onder leiding van Thijs Pennink

Op woensdag 2 september gaan Paul Verbruggen, Dick Min en Friso de Zeeuw onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over de mogelijkheden van de bouw in Noord-Holland. Hoe bouwen we uit de crisis? Wat is eigenlijk de huidige bouwopgave? Welke plannen liggen er? En wat is de betekenis van een woondeal Noord-Holland Noord? 

De energietransitie blijft uiteraard ook niet onbesproken, evenals het stikstofdossier. 

Hoe kan de bouwsector bijdragen aan het economisch herstel in Noord-Holland Noord?

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
2sept_0001_Friso de Zeeuw

Friso de Zeeuw

Voorzitter Economisch Forum Holland boven Amsterdam

Onder de naam Friso Advies is hij actief als adviseur op het gebied van openbaar bestuur, gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, ruimtelijke economie, mobiliteit, woningmarkt, grondbeleid en vastgoed. Als emeritus hoogleraar is hij aan de TU Delft verbonden.
2sept_0002_Paul Verbruggen

Paul Verbruggen

Wethouder gemeente Alkmaar

Paul Verbruggen is wethouder namens de PvdA en heeft onder andere Wonen, Grondzaken en Regionale Samenwerking in zijn portefeuille.
2sept_0000_Dick Min

Dick Min

directeur van aannemersbedrijf Gebr. Min en voorzitter Bouwend Nederland NHN.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X