Hoe het terugdringen van voedselverspilling rendement oplevert

maandag 28 september 2020, 14:00 uur
esteestrooker-thumb

ESTÉE STROOKER

TOPCHEF EN AMBASSADEUR RABOBANK FOOD WASTE CHALLENGE
Estée Strooker (1990) zette de eerste stappen in de keuken in het restaurant van haar oom. Na een aantal jaren in de horeca deed zij een verkorte koksopleiding in Parijs en liep stage bij sterrenrestaurants. Plezier maken en genieten van koken is voor Estée het belangrijkste. Daarom schreef zij zich in 2010 in voor het programma Masterchef. Hier kreeg ze de kans om zichzelf te laten zien en werd ze de eerste en jongste winnares van Masterchef Nederland. Haar droom was het opstarten van een eigen restaurant, het uitbrengen van een kookboek en een carrière als TV-chef.
klerx2

JOS KLERX

SECTORSPECIALIST HORECA
Jos is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Hij houdt je op de hoogte over ontwikkelingen per branche, wereldwijde trends en nieuws over de binnen- en buitenlandse economie.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Energietransitie

Duurzaam ondernemen en energiekosten reduceren in de recreatiesector

08 jun 2022
Agri & Food  Ondernemen & innoveren

Hoe levert investeren in erfkwaliteit rendement op?

20 apr 2022
Circulaire economie  Agri & Food

Agrarisch: Gezonde bodem als verdienmodel

07 feb 2022
Circulaire economie  Agri & Food  Ondernemen & innoveren

Biogrondstoffen: Gras, het nieuwe goud

07 feb 2022
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Regiosafari Westfriesland

25 nov 2021
Ondernemen & innoveren  Toerisme & recreatie

Regiosafari De Kop

16 nov 2021

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.