inspireert. live.

Hoe kom ik als retailer
door de coronacrisis heen?

DONDERDAG 25 juni 14.00 uur

Hoe kom je als retailer door de crisis heen? Wat betekent de 1,5 meter economie voor de winkel? Welke regelingen zijn er? Gideon Nijemanting (directeur bedrijven Rabobank Alkmaar) gaat over deze en andere vragen die bij jou als retailer leven in gesprek met Afke Bleeker (eigenaar Zo Hip Warmenhuizen), Rik van der Oord (eigenaar Old Inn Wonen) en Hans van de Leygraaf (algemeen directeur Leygraaf Makelaars). Zij nemen je mee in hoe zij met de coronacrisis zijn omgegaan, wat de impact voor hen is geweest en hoe zij hun business draaiende hebben weten te houden. Daarnaast geven zij hun visie op hoe zij denken dat de retail er straks uit gaat zien, hoe zij aankijken tegen de toenemende digitalisering, de verhouding online vs offline, leegstand binnenstad en nog heel veel meer! Kijk je mee?

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

afke nh next

Afke Bleeker

Eigenaar van Zo Hip

Afke is in Warmenhuizen gestart met aanbieden van kledingpakketten aan haar klanten: als klant geef je  aan waar je naar op zoek bent, Zo Hip stelt een pakket samen en brengt dit langs. De online mogelijkheden benut Afke voor Zo Hip zeer actief: zo is er een webshop en organiseert ze bijvoorbeeld  online modeshows.
Rik van der Oord

Rik van der Oord

eigenaar van Old Inn Wonen

Rik heeft in 2018 de winkel overgenomen van zijn vader. Binnen het bedrijf is hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop, met een belangrijke focus op het creatieve proces (van productie tot vermarkten). En met succes. Zo is hij zich meer gaan focussen op onlineverkoop en meubels scherp geprijsd aanbieden. Op 25 juni vertelt hij je hier graag meer over.
Hans-van-de-Leygraaf2

Hans van de Leygraaf

algemeen directeur van LEYGRAAF Makelaars

Hans van de Leygraaf is beëdigd register makelaar/taxateur o.z. wonen en bedrijfsonroerend goed. Met jarenlange ervaring in overheid, consument, de vastgoed-, corporatie- en beleggingsbranche heeft Leygraaf Makelaars een adviesrol richting gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers. Daarnaast is Hans een van de initiatiefnemers en bestuurslid van Woningmakers. En houdt hij zich bezig met initiatieven om de stad Alkmaar aantrekkelijker te maken als voorzitter van Het Alkmaars Bolwerk (behartigt belangen winkeliers, (horeca)ondernemers en eigenaren commercieel vastgoed). Daarbij is Hans initiatiefnemer en bestuursvoorzitter van Stichting Tuinen van Holland. Een initiatief dat het groen in de stad en in de historische parken wil versterken.

Gideon-Nijemanting

Gideon Nijemanting

Directeur Bedrijven van Rabobank Alkmaar e.o

Gideon Nijemanting is directeur Bedrijven van Rabobank Alkmaar e.o., 37 jaar, getrouwd met Nicole en samen hebben zij één zoon: Joris. Gideon woont in de gemeente Velsen, in Driehuis. De afgelopen 12 jaar werkt Gideon voor de Rabobank in verschillende functies, altijd binnen het domein van de zakelijke kredietverlening. Zo is hij als medewerker en leidinggevende verantwoordelijk geweest voor het verstrekken van financieringen, maar ook als specialist betrokken geweest bij bedrijven die hun financiële verplichtingen niet meer na konden komen. Hij werkte vooral in Noord-Holland in de werkgebieden van Amsterdam, Haarlem en nu in Alkmaar. Zijn achtergrond is in de sociale wetenschappen, hij studeerde politicologie.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X