inspireert. live.

Hoe levert investeren in erfkwaliteit rendement op?

Woensdag 20 APRIL, 14.00 uur

Erven van agrariërs zijn vaak gezichtsbepalend en van groot belang voor de beleving van een mooi en open landelijk gebied. Maar het cultuurlandschap verandert: bedrijven breiden uit of krijgen een andere functie. Daardoor kan ook de uitstraling en zo de impact op ons unieke landschap veranderen. In deze stream kijken we naar de resultaten van de samenwerking tussen lokale overheid en ondernemers ondersteund vanuit het project Team Erfkwaliteit gefinancierd door De Kop Werkt! Daarmee wordt het project officieel afgerond. De resultaten laten zien wat er mogelijk is door met een andere blik naar de erven te kijken, wat kansen biedt voor andere regio’s.

Bekijk het eindrapport inclusief afbeeldingen en toelichting hier

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Jeroen Noot

Jeroen Noot

Programmamanager bij Greenport NHN

Jeroen Noot is sinds 1 maart 2019 programmamanager van Greenport NHN. Jeroen Noot was daarvoor al jaren in diverse functies actief op het scheidsvlak van overheid en bedrijfsleven. In Greenport Noord-Holland Noord werken ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek samen aan een toekomstbestendige agribusiness.

Theo Meskers ©HollandsKroon - kopie

Theo meskers

Wethouder Gemeente Hollands Kroon

Theo Meskers is wethouder Economische Zaken bij gemeente Hollands Kroon.

ruut

Ruut van Paridon

Landschapsarchitect bij Van Paridon x de Groot

Van Paridon x de Groot is een gedreven tuin- en landschapsarchitectenbureau dat op innovatieve wijze de breedte van het vakgebied en de raakvlakken met andere disciplines verkent. Voor het project Erfkwaliteit is Ruut aan de slag gegaan met het herontwerpen van de erven.

36F9F23D-94B9-49D0-A405-3AC1CE8BB806

Ilse Boersen

Eigenaar IJs- & Zuivelboerderij de Wieringer

Ilse is mede eigenaar van de Wieringer waar zij met veel passie en plezier ijs maakt. Zij is een van de ondernemers die haar erf heeft laten herontwerpen.

cropped-favicon.jpg

Coen Kneppers

Eigenaar Hoeveslagerij Leeuwenhorn

Naast het kok zijn runt Coen samen met Ilse hun boerderij Leeuwenhorn, een kleinschalig, mooi en eerlijk boerenbedrijf. Ook de Leeuwenhorn heeft het erf laten herontwerpen.

cropped-favicon.jpg

Michiel Veldkamp

Senior Landschapsarchitect bij Provincie Noord-Holland

Als landschapsarchitect in Michiel op alle schaalniveaus thuis, zowel op het niveau van de Metropoolregio Amsterdam als op het niveau van projecten en tuinen.

cropped-favicon.jpg

Jef Muhren

Directeur Stichting MOOI Noord-Holland

Stichting MOOI Noord-Holland is een onafhankelijke en niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland.

Foto Frits op ten Berg

Frits op ten Berg

Senior Stedenbouwkundige bij Gemeente Den Helder

Sinds 2009 is Frits werkzaam als Senior Stedenbouwkundige bij de Gemeente Den Helder waar hij zich bezig houdt met het opstellen en begeleiden van stedenbouwkundige visies en kaders.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X