inspireert. live.

Dag van de Ondernemer – Hoorn

Vrijdag 20 november, 16:00 uur 

Op de Dag van de Ondernemer wordt via NHNEXT een digitale, inspirerende en interactieve middag georganiseerd vanuit het penthouse in appartementencomplex TOREN. Nadat Arthur Helling, wethouder Economische Zaken, als dagvoorzitter iedereen welkom heet begint de sessie met een energizer door Esther Schouten. Daarna spreekt no-nonsens business coach Meriam Slijkerman over high-end ondernemen. Een up-level businessmodel voor ondernemers met grote dromen en hoge ambities. Meriam gaat in gesprek met een aantal tafelgasten over persoonlijk leiderschap en doorgroeien. Via de chat kan zij de binnenkomende vragen beantwoorden, dus schroom niet om vragen in te sturen tijdens de uitzending.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

nhn_0003_Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman

High-end Business Coach

Na haar HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en diverse functies binnen het sociaal domein maakte Meriam een switch. Ze startte eerst haar eigen bedrijf op waarbij zij bedrijven helpt met het creëren van doorbraak innovaties en een aantal jaren later een eigen bedrijf in High End Business Coaching. Inmiddels is Meriam bijna 5 jaar certificeert high end Business & Sales coach. Als ervaringsdeskundige weet zij feilloos welke stappen nodig zijn om je bedrijf op topniveau in de markt te zetten.
nhn_0008_Arthur Helling

Arthur Helling

Wethouder gemeente Hoorn

Economische Zaken, Toerisme en Stadspromotie, Ruimtelijke Ordening en de ontwikkeling van het Waterfront. Hij was al 17 jaar raadslid in Hoorn en daarbij van 2002 tot 2006 ook al wethouder bij de gemeente Hoorn. De laatste jaren werkte hij in Noord- en Zuid-Holland als regiomanager bij RECRON, de brancheorganisatie voor het recreatieve bedrijfsleven.

Esther Schouten

Nederlands boksster

Esther Schouten is Nederlands boksster in het superbantamgewicht. Ze maakte haar professionele debuut in 1997 en is meermaals zowel  Europees als Wereld Kampioen geworden. 

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X