inspireert. live.

Kennissessie datacenters

Woensdag 13 april 16.00 – 17.45 uur

De provincie Noord-Holland, gemeente Hollands Kroon en het Ontwikkelingsbedrijf NHN organiseren samen de hybride kennissessie datacenters. Tijdens deze bijeenkomst informeren we over de ontwikkelingen rondom datacenters, het nieuwe provinciale beleid en is er ruimte op vragen te beantwoorden. De bijeenkomst is bedoeld voor raadsleden van gemeenten in Noord-Holland Noord en statenleden van de Provincie Noord-Holland. Kijk via NHNEXT online mee met de fysieke bijeenkomst.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X