inspireert. live.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

woensdag 16 Maart, 14.00 uur

De volgende editie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) is van maandag 21 t/m zaterdag 26 maart 2022. Ruim 130 bedrijven openen de deuren om je een kijkje in de keuken te geven!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Voor werkzoekenden een kans om bedrijven te leren kennen. Scholieren en studenten krijgen een idee wat er allemaal voor moois in de regio gebeurt. En een mooie kans voor ondernemers om vol trots hun bedrijf te laten zien aan familie, vrienden, buren en kennissen.

Ook GP Groot uit Alkmaar, Amigo Plant uit Heerhugowaard, Ursem Modulaire Bouwsystemen uit Wognum en Van der Valk hotel Texel uit De Koog openen hun deuren. Waarom doen zij mee, welke activiteiten organiseren ze voor bezoekers en wat verwachten zij dat de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen hen gaat brengen?

Meld je aan als bezoeker om een kijkje in de keuken te nemen bij een of meer van de ruim 130 aangemelde bedrijven in Noord-Holland Noord! Aanmelden doe je hier: https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers

KBBBD is een initiatief van WerkgeversServicepunt NHN, RPAnhn, ONHN en wordt mede mogelijk gemaakt door het Clusius College, Hogeschool Inholland, Horizon College, ROC Kop van Noord-Holland, Op Kop en de Westfriese Bedrijvengroep.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Ben Tap

ben Tap

Directeur bij Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPAnhn)

Sinds 2020 is Ben directeur bij RPAnhn. Een strategisch en uitvoerende partner voor werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid. RPAnhn is een van de initiatiefnemers van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

cropped-favicon.jpg

John Veerman

Operationeel Manager bij GP Groot

GP Groot is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van afval. Ook dit jaar kun je de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot weer bezoeken tijden de KBBBD. Tijdens de banenmarkt maak je kennis met medewerkers, kun je presentaties bijwonen én direct solliciteren op een leuke functie.

Anchel van Stein

Anchel van Stein

Adviseur Werkgeversdiensten bij WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

Het WerkgeversServicepunt is een samenwerking tussen het UWV en Gemeenten in Noord-Holland Noord en is het aanspreekpunt voor werkgevers in de regio. Anchel is onder andere verantwoordelijk voor de KBBBD.

simona bosgra

Simone Bosgra

HR-medewerker bij Van der Valk Hotel Texel

Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland is Van der Valk één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Neem een kijkje achter de schermen bij de eerste, en recent overgenomen, Van der Valk op de Nederlandse Waddeneilanden en wie weet vind je daar je nieuwe (bij)baan.

cropped-favicon.jpg

Richard de Vries

Technical Consultant bij Baanbereik

Ook dit jaar opent BaanBereik weer de deuren met de KBBBD. BaanBereik gaat graag met je in gesprek over het vinden van de juiste baan. Maak een afspraak en loop direct de deur uit met een nieuw CV, ontvang sollicitatietips en stel je vragen.

Mona roorda

Mona Roorda

Directeur/ Eigenaar Baanbereik

Ook dit jaar opent BaanBereik weer de deuren met de KBBBD. BaanBereik gaat graag met je in gesprek over het vinden van de juiste baan. Maak een afspraak en loop direct de deur uit met een nieuw CV, ontvang sollicitatietips en stel je vragen.

cropped-favicon.jpg

Bianca van Diepen

HR-Manager Amigo Plant

Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 20 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal waar meer dan 60 soorten Succulenten worden geteeld. Ook Amigo Plant stelt hun kassen open voor bezoekers en zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s.

cropped-favicon.jpg

Ed Lokhorst

Directeur Ursem Modulaire Bouwsystemen

Kwalitatief hoogwaardige oplossingen door modulaire, kant-en-klare bouwproducten uit eigen fabriek. Dat is waar Ursem Modulaire Bouwsystemen voor staat. Kortere bouwtijd, verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Benieuwd hoe ze dat doen? Kom langs tijdens de KBBBD voor een rondleiding en bedrijfspresentatie.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X