Dag van de Ondernemer – Alkmaar

vrijdag 20 november 2020, 14:00 uur

20 november is de Dag van de Ondernemer, uitgeroepen door MKB Nederland om extra aandacht te vestigen op ondernemers en op het belang van ondernemers voor Nederland. In het kader van deze dag organiseert de gemeente Alkmaar van 14.00 – 14.45 uur een livestream in samenwerking met NHNEXT. Burgemeester Emile Roemer heet iedereen via een video welkom waarna er tijdens een tafelgesprek verschillende Alkmaarse ondernemers met gemeente Alkmaar in gesprek gaan. Hoe gaan ze om met de pandemie? Wat zijn hun ervaringen? Hoe zien ze de toekomst? Stefanie Hoogland is gespreksleider en de tafelgasten die aansluiten zijn Karin Hiemstra (De Fransman), Bert Waardijk (Waardijk Schoenen), Gideon Nijemanting (Directeur Bedrijven Rabobank Alkmaar), Aart van Haren (Directeur Vomar) en wethouder Pieter Dijkman.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

STEFANIE HOOGLAND

GESPREKSLEIDER
Stefanie Hoogland is organisatie adviseur, changemanager, leiderschapscoach, facilitator, auteur en spreker. Zij heeft tijdens haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mensen. Speciaal voor deze NHNEXT livestream is zij gespreksleider.

KARIN HIEMSTRA

EIGENARESSE VAN RESTAURANT DE FRANSMAN EN VOORZITTER KHN ALKMAAR
Op 13 juli 2006 namen Karin en haar man het Restaurant de Fransman over. Het fonduerestaurant bestaat nu 42 jaar. Karin is naast het gezicht van De Fransman ook voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Alkmaar.

BERT WAARDIJK

EIGENAAR WAARDIJK SCHOENEN
Bij Waardijk Schoenen kunnen we over een echt familiebedrijf spreken. Bert Waardijk is de vijfde generatie die de zaak in beheer heeft.

GIDEON NIJEMANTING

DIRECTEUR BEDRIJVEN RABOBANK ALKMAAR
De afgelopen 12 jaar werkt Gideon voor de Rabobank in verschillende functies, altijd binnen het domein van de zakelijke kredietverlening. Zo is hij als medewerker en leidinggevende verantwoordelijk geweest voor het verstrekken van financieringen, maar ook als specialist betrokken geweest bij bedrijven die hun financiële verplichtingen niet meer na konden komen. Hij werkte vooral in Noord-Holland in de werkgebieden van Amsterdam, Haarlem en nu in Alkmaar.

AART VAN HAREN

ALGEMEEN DIRECTEUR VOMAR
Na een opleiding Business Administration aan de Erasmus Universiteit begon Aart Van Haren als managementtrainee bij Detailresult, de joint venture van de supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt. Na vijf jaar werd hij directeur van Dirk, Bas en Digros, dochtermerken uit de stal van Dirk van den Broek. In 2014 maakte hij de overstap naar Vomar, waar hij sindsdien Algemeen directeur is.

PIETER DIJKMAN

WETHOUDER ECONOMISCHE ZAKEN GEMEENTE ALKMAAR
Pieter Dijkman is actief geweest als directeur bij een kaasbedrijf, als financieel adviseur en als financieel directeur bij een technologie bedrijf. Sinds 2004 is hij politiek actief voor de VVD, raadslid, fractievoorzitter en sinds 2011 als wethouder bij de gemeente Graft – De Rijp en sinds 2015 in Alkmaar.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023
Ondernemen & innoveren  Arbeidsmarkt & onderwijs

Het Grootste Werkfestival x NHNEXT

13 okt 2022
Ondernemen & innoveren  Arbeidsmarkt & onderwijs

Het Grootste Werkfestival x NHNEXT: wat kun je verwachten?

28 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Toekomstbestendige Woningbouw

06 sep 2022
Agri & Food  Ondernemen & innoveren

Hoe levert investeren in erfkwaliteit rendement op?

20 apr 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.