De kracht van de regio Kop van Noord-Holland

woensdag 26 mei 2021, 16:00 uur

En sterke regio draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Om er goed te kunnen wonen, werken en leren zijn thema’s als ondernemerschap, innovatie, en onderwijs belangrijk.

We investeren in kennis, talent, ervaring en waardering (human capital) in de technische-, maritieme- en energiesector. We zorgen voor beter en meer vraaggestuurd onderwijs. Zo trekken en behouden we gemotiveerd en deskundig personeel dat aansluit waar bij bedrijven behoefte aan is.

We vormen een innovatiepark voor maritieme technologie. Daar werken bedrijven, overheid en kennis- en opleidingsinstellingen samen aan innovaties zoals maritieme drones, 3D printtechniek en virtual reality toepassingen. Gericht op versterking van de maritieme sector.

We stimuleren de waterstofeconomie waarbij waterstofgas de belangrijkste energiedrager is en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt afgebouwd.

Kortom: met de Regio Deal investeren we in de kracht van de regio. Zo vergroten we de leefbaarheid en verbeteren we het toekomstperspectief van inwoners en bedrijven.

In deze livestream laten we zien wat de Regio Deal voor ondernemers kan betekenen. Ondernemers zoals John Troch, Ron Tiebie en Emiel Steerneman zijn al betrokken bij de Regio Deal en komen in deze livestream hun verhaal doen. Laat je inspireren door deze ondernemers op woensdag 26 mei om 16:00 uur.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Waronne Sint

WARONNE SINT

TEAMLEIDER MARKETING & PUBLIC AFFAIRS BIJ ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Waronne Sint is Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN, waar zo o.a. verantwoordelijk is voor NHNEXT. Normaal staat ze achter de schermen, maar speciaal voor deze gelegenheid is ze de gespreksleider van deze livestream.
John Spee

JOHN SPEE

PROJECTLEIDER METIP
John Spee is na ruim 14 jaar bij Ontwikkelingsbedrijf NHN gewerkt te hebben nu projectleider bij METIP, Maritime Emerging Technologies & Innovation Parc Noord-Holland.
John Troch

JOHN TROCH

OPRICHTER EN DIRECTEUR VAN ARAMA TECH EN DRONEQ ROBOTICS
John Troch is oprichter en directeur van ARAMA TECH, een IT Security bedrijf sinds 1999 en daarnaast is John ook medeoprichter en directeur van DroneQ Robotics, met zijn wortels in maritieme berging, offshore, civiele en maritieme bouw en voert al meer dan 20 jaar inspecties uit van olie- en gasboorinstallaties, pijpleidingen, kabels en oppervlakte- en onderzeese installaties, met behulp van UAS’s en ROV’s (Remotely Operated Vehicles). John heeft wereldwijde expertise en ervaring opgedaan in destructieve en niet-destructieve inspecties en rapportages op alle niveaus.
Rob Tiebie

ROB TIEBIE

MEDE-EIGENAAR VAN DRONEXPERT NETHERLANDS
Rob Tiebie is mede-eigenaar van DRONExpert. DRONExpert.nl is ontwikkelaar van professionele en industriële UAV-payloads.
Emiel Steerneman

EMIEL STEERNEMAN

LEAD AI ENGINEER BIJ SPECTRO-AG
Emiel Steerneman werkt momenteel bij SpectroAG aan projecten die het doel hebben om AI toegankelijker te maken.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.