Nieuwe uitdagingen

donderdag 2 juli 2020, 14:00 uur

Er is veel gaande, voor de ene sector gouden tijden als nooit te voren, voor velen de moeilijkste tijden. Hoe kijk je naar de toekomst? Welke keuzes maak je voor je bedrijf. Hand op de knip met focus in overlevingsstand? Of heb je vertrouwen in de toekomst en zoek je mogelijkheden om wendbaarder te worden, te vernieuwen, sterker uit deze fase te komen? Nieuw talent is altijd een uitdaging om te vinden en te ontwikkelen. Daarom is het juist in deze tijd van belang om jong talent te koesteren en hun frisheid toe te voegen aan je organisatie. In deze livestream gaan Jan de Zoeten, research directeur RR Mechatronics en student technische bedrijfskunde Jur Stam met elkaar in gesprek onder leiding van Richard Oerlemans, vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar. Jan zal vertellen wat hun overwegingen zijn om ook in deze tijd met studenten te werken en hen stageplaatsen te bieden. Jur zal zijn ervaringen delen. Jur was bovendien één van de organisatoren van Mix & Match Digital, hét event voor de bedrijven in de regio en studenten om elkaar te vinden voor stages; normaal een groots evenement, dit jaar online

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Richard-Oerlemans-jan-2020-332

RICHARD OERLEMANS

VESTIGINGSDIRECTEUR INHOLLAND ALKMAAR (GESPREKSLEIDER)
Richard Oerlemans is de directeur van de locatie Alkmaar van hogeschool Inholland en het Domein Techniek, Ontwerpen & Informatica (TOI). Richard studeerde Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven en is in het bezit van een MBA. Hij is sinds september 2019 werkzaam bij Hogeschool Inholland. Daarvoor werkte hij onder meer bij Fontys Hogeschool, Siemens, de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool Van Hall Larenstein. Richard wil kansen benutten die studenten, medewerkers en het werkveld dichter bij elkaar brengen, waarbij we samen leren en elkaar inspireren om nieuwe mogelijkheden te durven omarmen. De ontwikkelingen bij Hogeschool Inholland naar actieve werkvormen en leergemeenschappen, samen met partners in de regio, laten steeds meer energie zien.
Jan_De_Zoeten

JAN DE ZOETEN

RESEARCH DIRECTEUR RR MECHATRONICS
Jan de Zoeten is Research directeur bij RR Mechatronics. RR Mechatronics werkt met circa 80 enthousiaste mensen aan de ontwikkeling en productie van medische precisie-instrumenten die ingezet worden in klinische laboratoria en ziekenhuizen. De instrumenten worden gebruikt voor medische analyses en de meetgegevens zijn vaak van levensbelang. Op het gebied van geautomatiseerde bloedbezinkingmeting (ESR) is RR Mechatronics wereldmarktleider. Het bedrijf bevindt zich in Zwaag (Hoorn), Noord-Holland en in Warwick (RI), USA.
Jur-Stam

JUR STAM

VIERDEJAARSSTUDENT TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE
Jur Stam is vierdejaarsstudent Technische Bedrijfskunde en mede-organisator van het Mix & Match Digital event. De eerste Mix & Match Digital was een groot succes. Het stage-evenement van de technische opleidingen van Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem werd 13 mei voor de eerste keer online aangeboden. Studenten en bedrijven uit de technische sector gingen online in gesprek met elkaar om tot de ideale stageplek te komen. En dat deden ze massaal.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.