Herstel in de horeca: wanneer Corona weer een biertje is

woensdag 8 september 2021, 13:30 uur

Het kabinet zou graag na 20 september versoepelen met de COVID maatregelen. Ook maakte het kabinet onlangs bekend dat de meeste steunmaatregelen om bedrijven door de coronacrisis heen te helpen per 1 oktober stoppen.

Hoe pak je als ondernemer de draad weer op en hoe kan de gemeente hier bij ondersteunen? Wat voor gevolgen heeft de crisis voor de leefbaarheid in een stad? Wat zijn de gevolgen voor de horeca? Wat is er veranderd door de pandemie en zijn deze veranderingen blijvend?

In een reeks livestreams op initiatief van gemeenten in het kader Veerkracht en Herstel gaan we in deze NHNEXT livestream in gesprek met burgemeester Monique Bonsen-Lemmers (Koggenland), wethouder economie Pieter Dijkman (Alkmaar), Rob Baltus, horecaondernemer en vertegenwoordiger namens Koninklijke Horeca Nederland en Remco de Boer (horecaondernemer).

Kunnen zij elkaar vinden aan tafel over economisch herstel en de toekomst van de horeca in de regio na de pandemie?

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Monique Bonsen

MONIQUE BONSEN-LEMMERS

BURGEMEESTER GEMEENTE KOGGENLAND
Monica Bonsen-Lemmers is een Nederlandse juriste, bestuurster en politica van D66. Sinds 23 september 2020 is zij burgemeester van de gemeente Koggenland.
Remco de Boer

REMCO DE BOER

EIGENAAR VAN DIVERSE HORECAGELEGENHEDEN
Remco de Boer is een zelfstandige binnen de evenementenindustrie en eigenaar van De Heeren / Millers Heerhugowaard, De Koning Eten & Drinken in Alkmaar en Marktzicht Eten & Drinken in Broek op Langedijk.
Pieter Dijkman

PIETER DIJKMAN

WETHOUDER ECONOMISCHE ZAKEN GEMEENTE ALKMAAR
Pieter Dijkman is actief geweest als directeur bij een kaasbedrijf, als financieel adviseur en als financieel directeur bij een technologie bedrijf. Sinds 2004 is hij politiek actief voor de VVD, raadslid, fractievoorzitter en sinds 2011 als wethouder bij de gemeente Graft – De Rijp en sinds 2015 in Alkmaar.
Rob Baltus

ROB BALTUS

EIGENAAR BIJ RESTAURANT DE NADORST, REGIOVOORZITTER KHN NOORD-HOLLAND
Als Regiovoorzitter Noord-Holland van de Koninklijke Horeca Nederland maakt Rob zich al jaren sterk voor een horeca-vakopleiding van gastheer/entertainer. Hij vindt dat horeca emotie is en dat sfeer iets is dat je moet proeven. Hij noemt zichzelf een avontuurlijk ondernemer en is trotse eigenaar van Restaurant De Nadorst
Thijs-2

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie

Podcast: Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie stelt zich voor

14 mei 2024
Toerisme & recreatie

Podcast: verschillende generaties op de werkvloer

11 okt 2023
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Toerisme & recreatie

Podcast: trends- en tegentrends in de gastvrijheidssector

11 okt 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.