Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

woensdag 16 maart 2022, 14:00 uur

De volgende editie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) is van maandag 21 t/m zaterdag 26 maart 2022. Ruim 130 bedrijven openen de deuren om je een kijkje in de keuken te geven!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Voor werkzoekenden een kans om bedrijven te leren kennen. Scholieren en studenten krijgen een idee wat er allemaal voor moois in de regio gebeurt. En een mooie kans voor ondernemers om vol trots hun bedrijf te laten zien aan familie, vrienden, buren en kennissen.

Ook GP Groot uit Alkmaar, Amigo Plant uit Heerhugowaard, Ursem Modulaire Bouwsystemen uit Wognum en Van der Valk hotel Texel uit De Koog openen hun deuren. Waarom doen zij mee, welke activiteiten organiseren ze voor bezoekers en wat verwachten zij dat de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen hen gaat brengen?

Meld je aan als bezoeker om een kijkje in de keuken te nemen bij een of meer van de ruim 130 aangemelde bedrijven in Noord-Holland Noord! Aanmelden doe je hier: https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers

KBBBD is een initiatief van WerkgeversServicepunt NHN, RPAnhn, ONHN en wordt mede mogelijk gemaakt door het Clusius College, Hogeschool Inholland, Horizon College, ROC Kop van Noord-Holland, Op Kop en de Westfriese Bedrijvengroep.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Ben Tap

Ben Tap

DIRECTEUR BIJ REGIONAAL PLATFORM ARBEIDSMARKTBELEID NOORD-HOLLAND NOORD (RPANHN)
Sinds 2020 is Ben directeur bij RPAnhn. Een strategisch en uitvoerende partner voor werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid. RPAnhn is een van de initiatiefnemers van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

John veerman

OPERATIONEEL MANAGER BIJ GP GROOT
GP Groot is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van afval. Ook dit jaar kun je de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot weer bezoeken tijden de KBBBD. Tijdens de banenmarkt maak je kennis met medewerkers, kun je presentaties bijwonen én direct solliciteren op een leuke functie.
Anchel van Stein

Anchel van Stein

ADVISEUR WERKGEVERSDIENSTEN BIJ WERKGEVERSSERVICEPUNT NOORD-HOLLAND NOORD
Het WerkgeversServicepunt is een samenwerking tussen het UWV en Gemeenten in Noord-Holland Noord en is het aanspreekpunt voor werkgevers in de regio. Anchel is onder andere verantwoordelijk voor de KBBBD.
simone bosgra

Simone Bosgra

HR-MEDEWERKER BIJ VAN DER VALK HOTEL TEXEL
Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland is Van der Valk één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Neem een kijkje achter de schermen bij de eerste, en recent overgenomen, Van der Valk op de Nederlandse Waddeneilanden en wie weet vind je daar je nieuwe (bij)baan.

Richard de Vries

TECHNICAL CONSULTANT BIJ BAANBEREIK
Ook dit jaar opent BaanBereik weer de deuren met de KBBBD. BaanBereik gaat graag met je in gesprek over het vinden van de juiste baan. Maak een afspraak en loop direct de deur uit met een nieuw CV, ontvang sollicitatietips en stel je vragen.
Mona roorda

Mona Roorda

DIRECTEUR/ EIGENAAR BAANBEREIK
Ook dit jaar opent BaanBereik weer de deuren met de KBBBD. BaanBereik gaat graag met je in gesprek over het vinden van de juiste baan. Maak een afspraak en loop direct de deur uit met een nieuw CV, ontvang sollicitatietips en stel je vragen.

Bianca van Diepen

HR-MANAGER AMIGO PLANT
Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 20 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal waar meer dan 60 soorten Succulenten worden geteeld. Ook Amigo Plant stelt hun kassen open voor bezoekers en zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s.

Ed Lokhorst

DIRECTEUR URSEM MODULAIRE BOUWSYSTEMEN
Kwalitatief hoogwaardige oplossingen door modulaire, kant-en-klare bouwproducten uit eigen fabriek. Dat is waar Ursem Modulaire Bouwsystemen voor staat. Kortere bouwtijd, verhoogde efficiency en een constante kwaliteit. Benieuwd hoe ze dat doen? Kom langs tijdens de KBBBD voor een rondleiding en bedrijfspresentatie.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.