Masterclass Circulair Inkopen: Inkoopinzichten van insiders

woensdag 3 februari 2021, 12:00 uur

Tijdens deze livestream worden deelnemers meegenomen in de veelbelovende, maar ook complexe wereld van circulair inkopen. Door inzichten vanuit aanbestedingsexperts met jarenlange ervaring die de belangrijkste uitgangspunten en tips voor jullie opsommen. Maar ook door verhalen en ervaringen van inkopers van regionale organisaties GP Groot en de Provincie Noord-Holland. Laat je bijpraten door mensen met kennis van zaken. Krijg een genuanceerder beeld bij de nieuwste duurzame trends, die een enorm potentieel kent. Hoor het panel in discussie gaan over spraakmakende stellingen. En keer terug naar je dagelijkse praktijk met bruikbare kennis. Want het is de hoogste tijd dat circulair inkopen breed wordt opgepakt!

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Godard Croon

GODARD CROON

CONSULTANT BIJ COPPER8
Godard richt zich sinds 2013 volledig op het onderwerp circulair inkopen, en werkt sinds 2015 bij Copper8. Hij heeft zeer ruime ervaring met circulaire aanbestedingen binnen verschillende productgroepen en geeft regelmatig trainingen hierover. Ook is hij medeauteur van het handboek ‘Circulair inkopen in 8 stappen’.
Petra Muskens

PETRA MUSKENS

CONTRACTMANAGER BIJ PROVINCIE NOORD-HOLLAND
Petra is contractmanager bij de Provincie en is vanuit die rol betrokken bij de circulaire aanbesteding van de Cruquiusbrug. De afgelopen jaren heeft zij veel geleerd over het onderwerp circulariteit en hoe dit het best mee te nemen in een uitvraag van een infra project. Na gunning van deze aanbesteding zal Petra deel uitmaken van het bouwteam, waarin de Provincie en aannemer gezamenlijk het meest circulair ontwerp zullen uitwerken. De ervaringen van Petra zal zij vertellen vanuit het perspectief van een aanbestedende dienst.
Hendrik de Vries

HENDRIK DE VRIES

CONSULTANT BIJ COPPER8
Hendrik heeft jarenlange ervaring met circulariteit en circulaire aanbestedingen vanuit zijn eerdere rol (duurzaamheidscoördinator) bij Alliander. In 2019 startte hij bij Copper8 en is regelmatig betrokken bij circulaire aanbestedingen. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het (online) modereren van groepen opgedaan en geeft regelmatig trainingen.
Nanda Pleging

NANDA PLEGING

MANAGER INKOOP BIJ GP GROOT
Nanda is manager inkoop bij GP Groot en al jaren betrokken bij het onderwerp circulair inkopen. GP Groot is als afvalinzamelaar en recycle partij (naast infra en brandstoffen) al jaren geleden geïnteresseerd geraakt in het onderwerp circulair economie. Daarin hebben zij een vooraanstaande rol gepakt. Als deelnemer aan de Green Deal Circulair Inkopen heeft GP Groot al in vele inkoopprojecten circulariteit een plek gegeven. Nanda deelt graag haar inzichten vanuit de bril van een inkoper uit de private sector.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.