NHN Business Awards: Winnaars aan het woord

dinsdag 1 februari 2022, 15:00 uur

Voor het 8ste jaar op rij werd gezocht naar de beste ondernemers van NHN tijdens de NHN Business Awards. In september is de zoektocht gestart met 300 inspirerende ondernemers. Na het beantwoorden van de juryvragen bleven er uiteindelijk 12 finalisten over. Aan de jury de moeilijke taak om deze bedrijven te beoordelen op basis van de criteria en hun finalepitch, om uiteindelijk tot de volgende winnaars te komen:

  • 1e plaats Grootbedrijf: Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
  • 1e prijs MKB Midden: Semwerkt
  • 1e prijs MKB Klein: Spataro Chocolaterie & Patisserie
  • 1e prijs Thema Award Maatschappelijk Ondernemen: Stichting RataPlan

 

Op 1 februari stonden de winnaars nogmaals in de schijnwerpers. Sun Walenkamp (Semwerkt), Arnoud Mulder (Wit Wognum), Gert-Jan Dekker (RataPlan) en Menno Spataro en Gerolt Tonkes (Spataro) gaan onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over hun prachtige bedrijven en deelname aan de NHN Business Awards. Hoe hebben zij hun deelname aan de NHN Business Awards ervaren? Waar zijn zij sterk in op het gebied van Groei en Ontwikkeling, Financiële Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie? Welke tips willen zij ondernemers en bedrijven in de regio meegeven?

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Thijs 2

THIJS PENNINK

OUD-DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Ontwikkelingsbedrijf NHN helpt ondernemers en werkt samen aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. Inmiddels heeft Thijs afscheid genomen van Ontwikkelingsbedrijf NHN als directeur maar blijft hij zich inzetten rondom de energietransitie en innovatie in de regio.
semwerkt_rgb-2

SUN WALENKAMP

FOUNDER EN ONLINE MARKETEER BIJ SEMWERKT
Met ruime ervaring in online-media is Sun in 2014 online marketingbureau Semwerkt begonnen. Gespecialiseerd in zoekmachine marketing, webanalyse, conversie optimalisatie en online adverteren. Naast winnaar in de categorie MKB midden mocht Semwerkt ook de prijs voor beste pitch in ontvangst nemen
Arnoud-Mulder

ARNOUD MULDER

DIRECTEUR BOUW BIJ AANNEMINGSBEDRIJF WIT WOGNUM B.V.
Al meer dan 110 jaar is Wit Wognum prominent aanwezig in Noord-Holland. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf met projecten in en om West-Friesland. Bekroond met de eerste plek in de categorie Grootbedrijf.
Gert-Jan Dekker - directeur bestuurder RataPlan2

GERT-JAN DEKKER

DIRECTEUR BESTUURDER BIJ STICHTING RATAPLAN
Met inmiddels 30 kringloopwinkels mag RataPlan zich de grootste kringloopketen van Nederland noemen, daarnaast beheren ze ook meerdere bewaakte NS fietsenstallingen door het land. RataPlan biedt werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, werkervarings- en stageplaatsen en levert een duurzame bijdrage. Niet voor niets zijn zij winnaar van de thema award maatschappelijk ondernemen.
ZWART_logo_spataro

MENNO SPATARO EN GEROLT TONKES

EIGENAREN SPATARO CHOCOLATERIE & PATISSERIE
Na twee jaar werken aan de perfecte formule opende patissier Menno Spataro en partner Gerolt Tonkes in 2019 de deuren van Spataro. Een chocolaterie en patisserie waar beleving centraal staat en zintuigen samenkomen. Naast een Gouden Gard kunnen ze nu ook de eerste plaats in de categorie MKB klein op hun naam zetten.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Circulaire Mythbusters

08 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.