NHNEXT: De Talkshow

donderdag 30 september 2021, 17:00 uur

Op donderdag 30 september om 17:00 uur is het weer tijd voor een NHNEXT Talkshow! Dé livestream waarin het Ontwikkelingsbedrijf NHN in samenwerking met RPAnhn verschillende thema’s rond het onderwerp arbeidsmarkt bespreekt.

Vaste gezichten Bas de Regt en Jaap Sluis ontvangen allereerst Erik Stam, die ons een overzicht geeft van de regionale- en lokale arbeidsmarktcijfers. Hoe staat de regio en de verschillende sectoren ervoor? Ook is Paul van der Eng aanwezig om te spreken over de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Hoe ziet de samenwerking tussen gemeenten, bewoners en ondernemers eruit?

Een actueel onderwerp in deze tijd is (de schaarste van) het horecapersoneel. Vincent Meurs is eigenaar van vier horecagelegenheden en komt ons meer vertellen over het aannemen van nieuw personeel en vooral ook het vasthouden van goed personeel. Welke creatieve oplossingen heeft hij hiervoor?

Het volgende onderwerp dat wordt besproken in de talkshow is Open Hiring. Marjo Tot adviseert bedrijven over dit concept en wil ook jullie als kijker graag meenemen in haar enthousiasme over dit onderwerp.

Tot slot komen Bashar Al Badri en Anita Metzelaar meer vertellen over de inhoud van het jaarlijkse Grootste Werkfestival, dat dit jaar plaats vindt op 23 november in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Bas de Regt

BAS DE REGT

ADVOCAAT BIJ DE REGT ADVOCATUUR
Bas de Regt is advocaat bij De Regt Advocatuur en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.
Jaap Sluis

JAAP SLUIS

PARTNER BIJ COMMUNICATIEADVIESBUREAU DE COALITIE
Jaap Sluis is directeur bij communicatieadviesbureau De Coalitie en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.
Foto-Paul-vd-Eng-sept-2020

PAUL VAN DER ENG

ALGEMEEN DIRECTEUR VAN HOORNE VASTGOED
Paul van der Eng is algemeen directeur van Hoorne Vastgoed. Deze Noord-Hollandse vastgoedontwikkelaar en belegger is vooral actief op het gebied van retail en woningbouw. Tot de projecten behoort onder meer de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Paul vertelt over de samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners en ondernemers en schetst waar volgens hem in Noord-Holland de kansen en bedreigingen liggen.
Erik-Stam

ERIK STAM

ARBEIDSMARKTADVISEUR BIJ UWV
Als Arbeidsmarktadviseur bij UWV houdt Erik Stam zich bezig met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Landelijk, maar met name voor Noord-Holland Noord. Hij maakt hierbij de vertaling van cijfers naar de praktijk, waaronder kansen voor werkzoekenden. Het doel hierbij is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.
Vincent-Meurs

VINCENT MEURS

EIGENAAR VAN MEERDERE HORECAGELEGENHEDEN
Vincent Meurs is eigenaar van Nieuw Westert in Egmond-Binnen, Van Ruysdael in Heemskerk en de strandpaviljoenen Zeezicht in Castricum en Nautilus in Egmond aan Zee. Bij deze bedrijven werken zo’n 120 medewerkers in vaste dienst en bijna 300 medewerkers als oproepkracht. Met hun eigen HRM afdeling kunnen wij onze medewerkers coachen en loopbaanbegeleiding bieden. Zijn organisatie kenmerkt zich en onderscheidt zich binnen de horeca als innovatief en vooruitstrevend, zeker op het gebied van technologische ontwikkelingen waar het gaat om kooktechniek en automatisering.
Marjo-Tot

MARJO TOT

ADVISEUR WERKGEVERSDIENSTEN WSP-NHN / GEMEENTE HOLLANDS KROON
Marjo Tot adviseert bedrijven over de mogelijkheden in het aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze geeft hierin ook advies over het concept Open Hiring, waar ze tijdens deze talkshow meer over gaat vertellen.
large-Bashar Al Badri

BASHAR AL BADRI

DIRECTEUR BIJ DUURZAAM ONDERNEMERSLOKET
Bashar Al Badri is Directeur bij Duurzaam Ondernemersloket en daarnaast ook Projectmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep. Ook is hij eigenaar van Nijsje en mede-eigenaar van High Flying Monkeys.
Anita-Metzelaar

ANITA METZELAAR

STRATEGISCH BELEIDSADVISEUR BIJ RPANHN
Anita Metzelaar is Strategisch beleidsadviseur bij RPAnhn, waar zij zich onder andere bezig houdt met het programma Leven Lang Ontwikkelen. Ze signaleert initiatieven en brengt hierbij organisaties samen.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.