NHNEXT: De Talkshow

donderdag 1 juli 2021, 16:00 uur

Op donderdag 30 september 2021 volgt een nieuwe NHNEXT Talkshow. Houdt de website in de gaten voor meer informatie hierover. De terugblik van de NHNEXT Talkshow die is uitgezonden op 1 juli vind je hieronder. 

De NV NHN Talkshow van het RPAnhn wordt vanaf 1 juli gestreamd via NHNEXT! RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN zorgen vanaf nu samen voor de invulling van deze talkshow en verdere programmering van NHNEXT zorgden op donderdag 1 juli om 16:00 uur is de feestelijke aftrap. Uiteraard zien jullie tijdens de Talkshow de vaste gezichten van Jaap Sluis en Bas de Regt. Zij vragen onze gasten weer het hemd van het lijf.

Met wie spraken zij?
We hebben een aantal interessante sprekers die aanschuiven in de talkshow. Allereerst de gastheer van vandaag: Piet Jan van den Kommer. Hij ontving ons in zijn bedrijf in Stompetoren en bespreekt met ons onder meer het belang van goed geschoold personeel, de gevolgen van corona voor zijn bedrijf en zijn band met Noord-Holland.

Verder kwam Margret de Blanken – Hulsebosch vertellen over Inholland Academy en ook René Vet sloot aan om ons vanuit Agros te informeren over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Ferry Horvath is operationeel specialist A bij de Nationale Politie en kwam ons meer vertellen over Programma Vernieuwend Registreren / RAPP winkeldiefstal. Tenslotte sloot ook Peter Appel aan om ons te vertellen over zijn samenwerking met Simon Loos en de kracht van een familiebedrijf.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Bas de Regt

BAS DE REGT

ADVOCAAT BIJ DE REGT ADVOCATUUR
Bas de Regt is advocaat bij De Regt Advocatuur en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.
Foto Jaap Ramon Philippo

JAAP SLUIS

PARTNER BIJ COMMUNICATIEADVIESBUREAU DE COALITIE
Jaap Sluis is directeur bij communicatieadviesbureau De Coalitie en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.
Piet Jan van de Kommer

PIET JAN VAN DEN KOMMER

INTERIEURONTWERPER
Interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer ontwerpt en produceert voor klanten in binnen- en buitenland. De creaties die hij samen met een designteam bedenkt worden in de eigen werkplaats in Stompetoren geproduceerd. Daarbij komt het aan op vakmanschap, ervaring en liefde voor het werk.
Margret de Blanken 2

MARGRET DE BLANKEN - HULSEBOSCH

DIRECTEUR VAN HOLDING INHOLLAND
Margret de Blanken – Hulsebosch is directeur van Holding Inholland en vertelt over opleidingsinstituut Inholland Academy. Aan de hand van persoonlijke begeleiding worden talenten optimaal ontwikkeld en biedt Inholland Academy (werkende) professionals een inspirerend aanbod van 150 praktijkgerichte opleidingen. Zij geloven in continue ontwikkeling en blijvend leren, wat Leven Lang Ontwikkelen (LLO) wordt genoemd.
Peter Appel

PETER APPEL

CEO VAN PETER APPEL TRANSPORT
Peter Appel is CEO van het Noord-Hollandse bedrijf Peter Appel Transport. Deze logistieke dienstverlener bundelt dit jaar de krachten met Simon Loos waar zijn neef Simon Loos de CEO is. Er ontstaat een onderneming met ruim 3000 medewerkers en circa 1400 voertuigen. Dat gaat onder de naam Simon Loos gebeuren. Peter vertelt in NH Next over het hoe en waarom van deze operatie en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook belicht hij de kracht van een familiebedrijf, het belang van goed en betrokken personeel en de kansen en risico’s die zich in de toekomst aan (kunnen) dienen.

RENÉ VET

DIRECTEUR VAN AGROS
René Vet is directeur bij Agros. Agros werkt op een kwalitatieve en succesvolle wijze samen met gemeenten en UWV in Noord Holland. Een doelgerichte, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak, direct naar werk, zorgt ervoor dat de uitstroom naar werk groot is.
Ferry Horvath

FERRY HORVATH

OPERATIONEEL SPECIALIST A BIJ NATIONALE POLITIE
Ferry Horvath is operationeel specialist A bij de Nationale Politie waar hij zich bezighoudt met Programma Vernieuwend Registreren / RAPP winkeldiefstal. Hij gaat hier alles over vertellen tijdens de talkshow.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.