GO!-NH hét versnellingsprogramma voor duurzame ondernemers

dinsdag 30 november 2021, 15:00 uur

Tijdens deze editie van NHNEXT gaan we het hebben over het versnellingsprogramma GO!-NH.

GO!-NH is een serie groeiversnellingsprogramma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en mkb ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. GO!-NH biedt drie verschillende trajecten die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor startups, het Growth traject voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale traject voor  scale-ups en grotere mkb die nieuwe markten aan willen boren.

Aan tafel zitten ondernemers Danny Pormes van FastFeetGrinded en Frans van den Berge van Product for Product, om te vertellen over hun deelname aan het programma en wat ze hier tot dan toe uit hebben gehaald.

Tijdens deze programma’s van drie of zes maanden word je verder geholpen door middel van trainingen, tools en professionele coaching door experts. Tafelgasten Abdellah Ezzerari (Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en GO!-NH) en Dennis Kerkhoven (co-founder YesAndMore en leadcoach GO!-NH) weten alles over deze twee trajecten. Thijs Pennink (Ontwikkelingsbedrijf NHN) leidt het gesprek.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Thijs-2

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
Danny Pormes

DANNY PORMES

OPRICHTER EN EIGENAAR VAN FASTFEETGRINDED
FastFeetGrinded ontwikkelde een proces om gebruikte sportschoenen te recyclen voor nieuwe toepassingen, zoals sportvloeren, schoenen en andere producten. Letterlijk sporten en spelen ‘op’ oude schoenen. FastFeetGrinded doet mee aan het huidige GO!-NH Scale programma.
Frans van den Berge

FRANS VAN DEN BERGE

DIRECTEUR PRODUCT FOR PRODUCT
Product for Product maakt het afval van organisaties en bedrijven circulair door er nieuwe producten van te maken. Afval ophalen en er gerecyclede producten voor terug leveren! Product for Product neemt deel aan het GO!-NH Scale programma 2021.
André Knol

ANDRÉ KNOL

FOUNDER & CEO VAN INNOMICS
Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Binnen GO!-NH is André Initiatiefnemer Partnerships en Challenges.
Jessica Schonewille

JESSICA SCHONEWILLE

BELEIDSADVISEUR PROVINCIE NOORD-HOLLAND EN PROJECTLEIDER GO!-NH
Jessica Schonewille is Beleidsadviseur Circulaire Economie en Innovatie bij de Provincie Noord-Holland en projectleider van GO!-NH.
portret-dennis-kerkhoven-2-1-300x300

DENNIS KERKHOVEN

CO-FOUNDER & BOARDMEMBER YESANDMORE
Dennis is co-founder van coöperatie YesAndMore. YesAndMore zet zich in voor de transitie naar een regeneratieve economie. Daarnaast is hij leadcoach en workshop leider in de GO!-NH programma’s.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.