NHNEXTRA: Hoe staat de regio ervoor

maandag 8 juni 2020, 14:00 uur

Thijs Pennink (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) gaat met wethouders Heleen Keur (Den Helder), Arthur Helling (Hoorn) en Pieter Dijkman (Alkmaar) in gesprek over hoe het gaat met de regio Noord-Holland Noord. Zo gaan zij in op vragen als: wat kan een gemeente betekenen bij zo’n grote pandemie? Is het geld wat een gemeente moet investeren geen druppel op een gloeiende plaat met het oog op een groeiende overheid? Hoe ga je als gemeenten nu om met de verruiming van de maatregelen? Welke kansen zijn er en welke invloed heeft dit alles op de regionale samenwerking? Kijk en luister mee en laat je informeren over hoe het gaat in de regio.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD (GESPREKSLEIDER)
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

HELEEN KEUR

WETHOUDER GEMEENTE DEN HELDER (CDA)
Portefeuilles: Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en erfgoed, Willemsoord/Stelling, Verkeer en vervoer, Toerisme, recreatie en citymarketing, Landbouw, Wijkwethouder Julianadorp.

ARTHUR HELLING

WETHOUDER GEMEENTE HOORN (D66)
In mijn werkzame leven heb ik ruim 14 jaar voor de Coöperatieve Rabobank Hoorn gewerkt. Binnen D66 ben ik 13 jaar fractievoorzitter geweest en na een periode van 4 jaar als wethouder (2002 -2006: Sociale en Economische Zaken) heb ik gewerkt als zelfstandige en ervaring opgedaan in verschillende projecten op het gebied van arbeidsmarktbeleid (Min. Sociale Zaken), economische zaken (Provincie NH) en verkeer (Projectbureau N23/Westfrisiaweg). Vanaf 2009 tot oktober 2019 heb ik voor RECRON, de brancheorganisatie voor het recreatieve bedrijfsleven in de dag- en verblijfsrecreatie als regiomanager in N-Holland, Z-Holland en Flevoland gewerkt. Portefeuilles: Economische zaken, Toerisme en stadspromotie, Ruimtelijke ontwikkeling, Ontwikkeling Waterfront, Vastgoed

PIETER DIJKMAN

WETHOUDER GEMEENTE ALKMAAR (VVD)
Portefeuilles: Economie, incl. toerisme, Sport, Financiën, Vastgoed, P&O, Deregulering, Recreatieschappen, Agrarische economie.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023
Tech & IT  Regionale ontwikkelingen

Kennissessie datacenters

13 apr 2022
Regionale ontwikkelingen

Lokale politiek en bedrijfsleven: Samenwerken aan een vitaal bedrijfsleven

09 mrt 2022
Regionale ontwikkelingen

Zorg voor herstel: het herstel van de zorg

29 sep 2021
Regionale ontwikkelingen  Arbeidsmarkt & onderwijs

NHNEXT: De Talkshow

30 sep 2021

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.