Noord-Holland Noord onderneemt

dinsdag 7 juli 2020, 14:00 uur

Op 7 juli gaat Thijs Pennink in gesprek met Hans Huibers, Eef van den Broek en Rob Niele van de regionale ondernemersverenigingen. Zij vertegenwoordigen een grote en diverse achterban. Ze gaan dieper in op de effecten van de crisis op hun achterban, op de acties die ze hebben ondernomen en vooral hoe ze de toekomst zien en welke stappen er genomen dienen te worden om de regio Noord-Holland Noord sterker uit de crisis te trekken.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD - GESPREKSLEIDER
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
Eef

EEF VAN DEN BROEK

GEORGANISEERD BEDRIJFSLEVEN DEN HELDER EN TEXEL
Eef van den Broek, woonachtig in Julianadorp, zelfstandig ondernemer in de maritiem- en maritiem gerelateerde sector. Eerder werkzaam geweest bij Koninklijke Marine, TNO (account directeur Militair Maritiem Onderzoek), DAMEN Shipyards Group (o.a. Directeur Verkoop Midden- en Verre Oosten marine- en kustwacht schepen), ex-voorzitter Haven- en Scheepvaart Vereniging Den Helder, twee keer verantwoordelijk geweest voor organisatie Sail Den Helder (2008 en 2017). Op dit moment namens het georganiseerd bedrijfsleven van Texel en Den Helder gesprekspartner voor gemeente en provincie bij de Ontwikkeling Maritiem Cluster en Bereikbaarheid Den Helder en Texel. Sinds kort vertegenwoordiger van het georganiseerd bedrijfsleven Den Helder in het Economisch Forum Holland Boven Amsterdam.
rob-niele-2

ROB NIELE

VOORZITTER ONDERNEMEND REGIO ALKMAAR
Sinds 2019 voorzitter van Ondernemend Alkmaar en voorzitter van Ondernemend Regio Alkmaar. Ondernemend Regio Alkmaar bestaat naast Ondernemend Alkmaar uit de Bedrijfskring Langedijk en de Bedrijfskring Heerhugowaard. Als voorzitter van Ondernemend Regio Alkmaar ben ik bestuurslid van het Economisch Forum. Daarnaast ben ik bestuurslid van Alkmaar Marketing, Terra Technica en Stichting De Waaier.Dit doe ik naast mijn dagelijks werk voor Sweco, een advies- en ingenieursbureau dat is betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Ondernemend Regio Alkmaar vertegenwoordigd een kleine 2000 bedrijven in de Regio.
hans

HANS HUIBERS

VOORZITTER WESTFRIESE BEDRIJVENGROEP
Hans Huibers is sinds 2016 voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep en daarnaast frontier strategie & ontwikkeling bij NMK Esbaco. Ruim duizend Westfriese ondernemers hebben zich verenigd in de WBG. Niet gebonden aan grenzen vervult de Westfriese Bedrijvengroep de belangrijke taak van regionale belangenbehartiging en zijn zij het grootste ondernemersnetwerk van West-Friesland.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.