Podcast: trends- en tegentrends in de gastvrijheidssector

woensdag 11 oktober 2023, 10:00 uur
Duurzaamheid en generatiemanagement, dát waren de thema’s van de Regiosafari’s in 2023. Van generatieverschillen tot tijdloze en unieke concepten, alles kwam voorbij! Luister naar het ondernemersverhaal van Robin Goudsblom van De Baan in Alkmaar en ontdek de trends- tegentrends en het belang van toekomstbestendige concepten door Leisure strateeg Merlijn Pietersma.
 
In deel twee geeft generatiestrateeg Marjolein Risseeuw inzicht in de verschillende generaties op de werkvloer én in jouw bedrijf. Wat zijn de verschillen tussen Babyboomers, Generatie Z, Y en Z?
 
De Regiosafari is hét gratis event voor toeristische ondernemers, werknemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit regio Noord-Holland Noord die actief zijn in de gastvrijheidssector. Deze dag staat volop in het teken van ontmoeten, inspireren, samenwerken en vooral van elkaar leren.

 

 

Deze podcast later verder beluisteren?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Andere podcasts

Toerisme & recreatie

Podcast: verschillende generaties op de werkvloer

11 okt 2023
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.