Regiosafari Alkmaar

woensdag 10 november 2021, 11:20 uur

Dat 2020 en 2021 bijzondere jaren zijn, daar zijn we het allemaal over eens. Als we kijken naar de sector Toerisme & Recreatie is dit zeker het geval. Hoe staat het er op dit moment voor met deze sector? Monique Ooms (gespreksleider) gaat hierover in gesprek met onder andere wethouder Erik Bekkering. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen periode en misschien nog wel belangrijker; hoe kijkt hij vooruit?

Daarnaast schuift Martin van Bourgonje aan. Vanuit zijn functie als eigenaar van Restaurant-Hotel Merlet weet hij als geen ander wat de gevolgen van deze uitdagende tijden op de horecabranche zijn. De laatste tafelgast is Anouk Veldman, manager van Huis van Hilde. Hoe heeft zij de afgelopen periode beleeft? Wat zijn de belangrijkste lessen om mee te nemen in de toekomst? Deze livestream wordt vanuit het AFAS AZ Stadion gehost.

Bekijk de livestream verder op deze pagina!

Meer informatie over ondernemersinitiatieven in Regio Alkmaar

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Monique-Ooms--

MONIQUE OOMS

GESPREKSLEIDER
Monique Ooms is van alle markten thuis. Ze is van huis uit communicatieadviseur, maar heeft zich van daaruit gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Ze werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren waar zij door haar natuurlijke nieuwsgierigheid kennis vergaarde over een groot aantal onderwerpen.
erik bekkering 22102021-52

ERIK BEKKERING

WETHOUDER RECREATIE, TOERISME EN ECONOMISCHE ZAKEN BIJ GEMEENTE BERGEN
Erik Bekkering is sinds 2019 wethouder bij gemeente Bergen NH. Vanaf het moment in 2020 dat de horeca in de gemeente door de coronapandemie werd platgelegd, zette hij zich in om deze beroepsgroep te ondersteunen. Daarnaast maakt hij zich sterk voor een balans in recreatie en toerisme en meer spreiding van recreatieve en toeristische bezoekers over het jaar.
Martin van Bourgonje -

MARTIN VAN BOURGONJE

EIGENAAR VAN RESTAURANT-HOTEL MERLET
Martin is sinds 1999 eigenaar van Restaurant-Hotel Merlet. Hij vormt samen met zijn vrouw Carla van Bourgonje de tweede generatie van de familie die zich maximaal inzetten om de gasten de optimale gastvrijheid te laten ervaren waarmee Merlet groot is geworden.
foto Anouk

ANOUK VELDMAN

MANAGER HUIS VAN HILDE
Na haar studie Provinciaal Romeinse Archeologie is Anouk Veldman aan de slag gegaan als archeoloog bij ADC ArcheoProjecten in Amersfoort. Daar heeft ze zich gespecialiseerd in nederzetting- en grafveldonderzoek Romeinse tijd in binnen en buitenland. Sinds 2015 is zij werkzaam bij Huis van Hilde als museummanager waar ze verantwoordelijk is voor het publieksbereik samen met een tiental collega’s en meer dan 75 vrijwilligers. Daarnaast is ze ook zelfstandig betrokken bij enkele inhoudelijke archeologische projecten.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Energietransitie

Duurzaam ondernemen en energiekosten reduceren in de recreatiesector

08 jun 2022
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Regiosafari Westfriesland

25 nov 2021
Ondernemen & innoveren  Toerisme & recreatie

Regiosafari De Kop

16 nov 2021
Ondernemen & innoveren  Toerisme & recreatie

Herstel in de horeca: wanneer Corona weer een biertje is

08 sep 2021
Toerisme & recreatie

Donkerte van de Wadden

19 jun 2021
Toerisme & recreatie

De economische potentie van het authentieke Oer-IJ verhaal

21 apr 2021

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.