Regiosafari De Kop

dinsdag 16 november 2021, 11:10 uur

Deze NHNEXT livestream is onderdeel van de Regiosafari in De Kop. De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, ambtenaren en destinatiemarketingorganisaties uit de regio. De NHNEXT livestream behoort, naast een gedeelte met inspirerende sprekers, tot het ochtendprogramma. Tijdens het middagprogramma gaan alle deelnemers in de bus langs collega-ondernemers waar zij een kijkje achter de schermen krijgen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De variatie in tafelgasten zorgt er vandaag voor dat het gesprek tussen publieke en private partijen wordt gevoerd. Zo zit wethouder Theo Meskers (Hollands Kroon) aan tafel en spreekt hij met ondernemers Gidus Hopmans (Het Bos Roept!) en Marianne Langeveld (Boutique Hotel Texel). Gespreksleider Monique Ooms gaat tijdens het tafelgesprek op zoek naar the best practices in de regio. Welke successen zijn er behaald en welke initiatieven zijn er om samen de regio beter op de kaart te zetten?

Het thema over de gehele Regiosafari dag was verwachtingen. Dit thema komt ook terug in de livestream. Wat zijn de verwachtingen van elkaar? Waarin heb je elkaar nodig en welke stappen worden er gezet om succesvoller te kunnen ondernemen en samen te werken?

Sluit je aan bij één van de ondernemersinitiatieven in regio De Kop

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Monique-Ooms--

MONIQUE OOMS

GESPREKSLEIDER
Monique Ooms is van alle markten thuis. Ze is van huis uit communicatieadviseur, maar heeft zich van daaruit gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Ze werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren waar zij door haar natuurlijke nieuwsgierigheid kennis vergaarde over een groot aantal onderwerpen.
Theo-Meskers

THEO MESKERS

WETHOUDER GEMEENTE HOLLANDS KROON
Theo Meskers is wethouder Economie Zaken bij gemeente Hollands Kroon. Hij vertelt meer over hoe de gemeenten in de regio ondernemers kunnen ondersteunen en welke programma’s en initiatieven er al zijn opgezet.
_0003_Gidus Hopmans

GIDUS HOPMANS

EIGENAAR CAMPING HET BOS ROEPT!
Gidus Hopmans is eigenaar van camping Het Bos Roept! Deze bijzondere kampeergelegenheid in Slootdorp gebruikt o.a. zonneboilers om water mee op te warmen en vangt hemelwater op. Ze passen duurzaam materiaal toe en alles wat zij aanleggen op de camping is zoveel mogelijk circulair. Ze denken nu al na over het afbreken over 30 jaar zodat we geen afval hebben.
Walter

WALTER BISSELINK

EIGENAAR BELEEF HET AVONTUUR EN GROEPSVERBLIJF DE ADMIRAAL
Als creatieve outdoor- en escaperoom ondernemer zit Walter Bisselink nooit stil. Naast het runnen van zijn eigen klimparken en escaperoom is hij sinds dit jaar ook eigenaar van groepsverblijf De Admiraal in de voormalige kazerne van Den Helder. Walter is helaas verhinderd voor de NHNEXT livestream.
MarianneSmall

MARIANNE LANGEVELD

EIGENAAR BOUTIQUE HOTEL TEXEL
Marianne Langeveld is sinds acht jaar eigenaresse van Boutique Hotel Texel. Een toonaangevend hotel, inclusief restaurant en wellness, met een doordacht concept waarin de gast op alle mogelijke manieren centraal staat. Ook is Marianne een van de initiatiefnemers van de Texel Academy. Deze opleiding gaat de strijd aan met het tekort aan medewerkers in de Texelse horeca.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.