Regiosafari Westfriesland

donderdag 25 november 2021, 11:10 uur

De NHNEXT livestream op donderdag 25 november is onderdeel van de Regiosafari in Westfriesland. De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, ambtenaren en destinatiemarketingorganisaties uit de regio. De NHNEXT livestream behoort, naast een gedeelte met inspirerende sprekers, tot het ochtendprogramma. Tijdens het middagprogramma gaan alle deelnemers in de bus langs collega-ondernemers waar zij een kijkje achter de schermen krijgen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De variatie in tafelgasten zorgt er vandaag voor dat het gesprek tussen publieke en private partijen wordt gevoerd. Zo zit wethouder Harry Nederpelt (Medemblik) aan tafel en spreekt hij met ondernemers Céline Loos (Saalhof) en Kees Vriend (Camping Boven ’t Maaiveld en Land van Fluwel). Gespreksleider Monique Ooms gaat tijdens het tafelgesprek op zoek naar the best practices in de regio. Welke successen zijn er behaald en welke initiatieven zijn er om samen de regio beter op de kaart te zetten?

Het thema over de gehele Regiosafari dag is verwachtingen. Dit thema komt ook terug in de livestream. Wat zijn de verwachtingen van elkaar? Waarin heb je elkaar nodig en welke stappen worden er gezet om succesvoller te kunnen ondernemen en samen te werken?

Sluit jij je aan bij één van onderstaande ondernemersinitiatieven in Westfriesland:

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Toevoegen aan kalender

Monique-Ooms--

Monique Ooms

GESPREKSLEIDER
Monique Ooms is van alle markten thuis. Ze is van huis uit communicatieadviseur, maar heeft zich van daaruit gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Ze werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren waar zij door haar natuurlijke nieuwsgierigheid kennis vergaarde over een groot aantal onderwerpen.
Harry Nederpelt

Harry Nederpelt

WETHOUDER GEMEENTE MEDEMBLIK
Harry Nederpelt is wethouder bij gemeente Medemblik. Hij vertelt meer over hoe de gemeenten in de regio ondernemers kunnen ondersteunen en welke programma’s en initiatieven er al zijn opgezet, zoals een Taskforce voor de Noord-Hollandse verblijfrecreatie.
Saalhof

Céline Loos

MEDE-EIGENAAR SAALHOF
Céline Loos houdt van aanpakken. Parttime actief in de evenementenbranche en bovenal de commerciële kracht en gastvrouw van familiebedrijf Saalhof. Zij zorgt tussen de druivenranken voor vele geslaagde boerderijvakanties, diners en memorabele huwelijksfeesten op deze unieke ‘agriturismo’ in Wognum.
Kees Vriend - juiste foto - kopie

Kees Vriend

DIRECTEUR VAN LAND VAN FLUWEEL EN MEDE-EIGENAAR VAN CAMPING BOVEN ‘T MAAIVELD
Kees Vriend is een echte creatieve duizendpoot. Naast directeur van het Avonturenparadijs Land van Fluwel en singer-songwriter is hij sinds dit jaar mede-eigenaar van Camping Boven ’t Maaiveld in Hoogwoud.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.