Thuiswerken: nu en in de toekomst

donderdag 3 december 2020, 14:00 uur

Door de Coronamaatregelen zijn we als samenleving in een voor ons onbekende situatie terecht gekomen. Het thuiswerken is hiervan voor het bedrijfsleven een van de meest ingrijpende gevolgen. Het biedt bedreigingen, maar zeker ook kansen. Tijdens deze livestream van NHNEXT komen Loek Jonk, Ronald Dekker en Sijbe Bonsma een overzicht geven van de kansen en bedreigingen die nu in beeld zijn gebracht. Hoe kan je zo effectief mogelijk met thuiswerken omgaan? Op deze vraag geven de sprekers antwoord op basis van hun praktijkervaring en onderzoek naar het geluksgevoel van medewerkers en vanuit het perspectief van arbeidsconflicten en zelforganisatie. Wil jij handvatten om het thuiswerken nu én in de toekomst zo effectief mogelijk in te zetten? Kijk dan naar de stream, die live wordt opgenomen vanuit Theater de Kampanje in Den Helder. Heb je vragen voor de tafelgasten? Maak dan tijdens de uitzending gebruik van de chat zodat zij live jouw vraag kunnen beantwoorden.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Loek Jonk

LOEK JONK

EIGENAAR VAN INCOMPANY MEDIATION
Loek Jonk werkt onder de naam Incompany Mediation als zelfstandig arbeidsmediator en teamcoach/facilitator gericht op zelforganisatie. Incompany Mediation heeft als doel mensen zo te begeleiden trainen en coachen dat zij vanuit hun eigen kracht beslissingen nemen die hun (werk) situatie verbeteren. Hetzij door bij een conflict te komen tot gezamenlijk gedragen oplossingen of door teams en mensen zo te ondersteunen dat zij meer autonomie nemen/krijgen in hun werksituatie. Incompany Mediation is aangesloten bij Go4People, een netwerk waar veel kennis en ervaring beschikbaar is op het gebied van werkgeluk. Loek is actief als vrijwillig buurtbemiddelaar waarbij hij met veel voldoening één a twee bemiddelingsgesprekken per maand voert, zit graag op de mountainbike en is altijd in voor een goed gesprek, lekker eten en een goed glas wijn met familie en vrienden.
Sijbe Bonsma

SIJBE BONSMA

EIGENAAR VAN MOODINDICATOR ONLINE EN BIG FIVE FOR LIFE INTERNATIONAL
Sijbe Bonsma is oprichter en eigenaar van Moodindicator Online en Big Five for Life International. Moodindicator heeft een aantal slimme online tools ontwikkeld waarmee binnen organisaties op een laagdrempelige en snelle manier het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid kunnen meten. Met de verkregen inzichten kan het management vervolgens verbeteracties inzetten. Vanuit Big Five for Life is hij actief om mensen en organisaties in hun kracht te zetten en te laten excelleren alsmede het ontwikkelen van de positieve kracht van (persoonlijk)leiderschap. Hij is van mening dat werkgeluk een basisrecht is voor elke werkende Nederlander.
Ronald Dekker

RONALD DEKKER

CEO VAN DEMACO
Demaco is het bedrijf waar Ronald Dekker als CEO met ontzettend veel voldoening leiding aan mag geven. Naast de internationale business development is hij ook bezig met zijn opvolging en de overdracht van het bedrijf naar de volgende generatie. Daarnaast is hij een gelukkig mens met fantastische familie en vrienden. Hij zit graag op de mountainbike, houdt erg van koken op de Green Egg en een goed glas wijn. Voor een goede film, Netflix-miniserie of mooi boek is hij ook altijd te porren.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.