Toekomstbestendig ondernemen

maandag 22 maart 2021, 14:00 uur

Toekomstbestendig ondernemen, hoe ziet dat er eigenlijk uit? Spreker en auteur Mike Hoogveld gaat er ons het eerste half uur van deze livestream alles over vertellen.

Daarna volgt een tafelgesprek tussen gespreksleider Thijs Pennink en wethouder Heleen Keur, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep Hans Huibers en programmamanager van Greenport NHN Jeroen Noot. Ook zij zullen het onderwerp toekomstbestendigheid bespreken en nemen je mee in de nabije toekomst. Wat zien we op ons afkomen? Wat kunnen we verwachten?

We nodigen jullie van harte uit om mee te kijken én te praten via de chat.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD
Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN en werkt daarmee aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. ONHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
mikehoogveld

MIKE HOOGVELD

CO-FOUNDER NLMTD, SPREKER EN AUTEUR
Mike wordt gezien als inhoudelijk zeer deskundige en passievolle expert die zijn publiek op inspirerende, interactieve en energieke wijze weet te betrekken. Hij is daarnaast schrijver van meerdere managementboeken, waarvan de meest recente ‘Futureproof’ is. Als een rode draad door zowel Mike’s boeken als lezingen loopt het thema toekomstbestendigheid.
Jeroen Noot

JEROEN NOOT

PROGRAMMAMANAGER GREENPORT NHN
Jeroen Noot is sinds 1 maart 2019 programmamanager van Greenport NHN. Jeroen Noot was daarvoor al jaren in diverse functies actief op het scheidsvlak van overheid en bedrijfsleven. In Greenport Noord-Holland Noord werken ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek samen aan een toekomstbestendige agribusiness.
Heleen Keur

HELEEN KEUR

WETHOUDER GEMEENTE DEN HELDER
Heleen is fractievoorzitter CDA Noord-Holland geweest en op dit moment wethouder bij gemeente Den Helder. Zij heeft in haar portefeuille: Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en erfgoed, Willemsoord/Stelling, Verkeer en vervoer, Toerisme, recreatie en citymarketing, Landbouw, Wijkwethouder Julianadorp.
Hans Huibers goed

HANS HUIBERS

VOORZITTER WESTFRIESE BEDRIJVENGROEP
Hans Huibers is sinds 2016 voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep, waar ruim duizend Westfriese ondernemers zich verenigd hebben verenigd.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.