Van nuchterheid naar topsportmentaliteit

dinsdag 27 oktober 2020, 14:00 uur

Als ex-topsporter / topcoach en huidig Algemeen Directeur van AZ weet Robert Eenhoorn dat mentaliteit in zowel de topsport als in het bedrijfsleven een belangrijke factor is. Hij kijkt altijd kritisch naar de underdog positie en zorgt ervoor dat hij bovenaan staat.

Doen de ondernemers in Noord-Holland Noord dit genoeg of moeten zij groter denken? En welke lessen kan het bedrijfsleven leren uit de topsport en de bijbehorende mentaliteit? Juist in deze tijd is het belangrijk om die topsportersmentaliteit te gebruiken om tegenslagen om te buigen naar kansen.

Robert gaat hierover in gesprek met Ger Welbers (Directeur Alkmaar Marketing). Ook praten zij over AZ, de rol die AZ vervult in de regio en o.a. de inclusiviteit in het team. Kan het bedrijfsleven daar ook nog iets van leren?

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Ger Welbers

GER WELBERS

DIRECTEUR ALKMAAR MARKETING
Ger Welbers is sinds 1 februari 2020 Directeur van de stichtingen Alkmaar Marketing en VVV Hart van Noord-Holland. Alkmaar Marketing is de citymarketing organisatie voor (regio) Alkmaar en VVV Hart van Noord-Holland is de organisatie die bezoekers enthousiasmeert over de bezienswaardigheden, activiteiten, gebieden en evenementen in Noord-Holland Noord. Ger is eerder Commercieel Directeur geweest van o.a. NH Media en AT5.
Robert

ROBERT EENHOORN

ALGEMEEN DIRECTEUR AZ
Robert Eenhoorn is een voormalig tophonkballer en honkbalcoach en huidig Algemeen Directeur van AZ. Als één van de beste Nederlandse honkballers stond hij jarenlang als vaste korte stop in Oranje en was hij de zevende Nederlander die het tot de hoogste afdeling van de Amerikaanse Major League bracht. Nadat hij ook coach is geweest van het Nederlandse team is hij overstapt naar de bestuurlijke kant van de topsport, waar hij uiteindelijk bij AZ als Algemeen Directeur terecht kwam.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Energietransitie  Ondernemen & innoveren

Van diesel naar waterstof: duurzaam transport met waterstofvrachtwagens

18 dec 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.