Van uitdaging naar waardegroei in coronatijd

dinsdag 19 januari 2021, 14:00 uur

Dat deze tijd impact heeft op bijna alle ondernemers, dat is wel duidelijk. Maar hoe groot is deze impact precies? En kan je dit moment ook gebruiken om na te denken over de kansen voor jouw bedrijf? Het zijn vragen die bij veel ondernemers spelen op dit moment.

In deze hectische tijden komen groei en crisis meer dan ooit samen. Next Level MKB heeft daarom een Waardegroei Covid-19 Quickscan ontwikkeld. Op dinsdag 19 januari om 14:00 uur komt Karin Kleingeld, oprichter van Next Level MKB, ons meer vertellen over deze scan en wat dit kan betekenen voor jouw onderneming.

De Waardegroei COVID-19 Quickscan heeft als uitgangspunt om je als bedrijf en ondernemer sterker uit de crisis te laten komen. Aan tafel schuiven twee ondernemers aan die dankbaar gebruik hebben gemaakt van deze scan. Hoe hebben zij dit ervaren?

Allereerst is dat Hans Keijzer, directeur en mede-eigenaar van ZTI Smart Machines. Hoe heeft hij de afgelopen tijd ervaren en wat kan hij meegeven aan andere ondernemers? Daarnaast sluit ook Etienne J. Brutel de la Rivière, Managing Director van MEA-NL, aan om zijn ervaringen met jullie te delen.

Wil je na het zien van de livestream meer informatie over de Waardegroei Covid-19 Quickscan? Of ben je zo enthousiast geworden dat je je hier graag voor wilt aanmelden? Klik dan hier voor meer informatie. Ontwikkelingsbedrijf NHN en Next Level MKB zijn de samenwerking aan gegaan om jou als ondernemer sterker uit deze crisis te laten komen!

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Karin Kleingeld

KARIN KLEINGELD

OPRICHTER NEXT LEVEL MBK
Karin Kleingeld is oprichter van Next Level MKB. Dit is een netwerkorganisatie die MKB ondernemers actief ondersteunt bij het nemen van regie op waardegroei, waardeherstel en waardeoverdracht. Next Level MKB heeft jarenlange ervaring bij het versneld verkoop klaar maken en (ver)kopen van bedrijven, bij herstructurering en crisismanagement en bij snelle groei. Praktisch, resultaatgericht en persoonlijk en met een unieke aanpak. Meer informatie en inspiratie vind je op de website www.nextlevel.pro.
Etienne-Brutel-de-la-Riviere-2

ETIENNE J. BRUTEL DE LA RIVIÈRE

MANAGING DIRECTOR MEA-NL
Etienne is Managing Director van MEA-NL. MEA-NL (Marine Eco Analytics NL) is wereldwijd een van de belangrijkste onafhankelijk testbedrijven op het gebied van ballastwater management voor zeeschepen. Jaarlijks wordt er door grote zeeschepen ongeveer 10 miljard ton ballastwater over de wereld getransporteerd. De invasie van de meeliftende vreemde organismen in zee- en kustwateren vormen een grote bedreiging voor het zeemilieu. Den Oever blijkt een ideale plek om oplossingen voor dit wereldwijde probleem te testen en te certificeren, en dit is dan ook precies waar MEA-NL mee bezig is.
Hans-Keijzer-2

HANS KEIJZER

DIRECTEUR EN MEDE-EIGENAAR VAN ZTI
Hans Keijzer is sinds 6 jaar werkzaam als directeur en mede-eigenaar van ZTI Smart Machines. Zijn compagnon Machiel Honig houdt zich vooral bezig met het technische deel en Hans met de sales en algemene zaken. ZTI ontwikkelt en assembleert machines, waarbij de focus ligt op machines voor de fruit- en groente verwerkende industrie en dat is een wereldwijde business.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.