WAARDE CREËREN MET (BIG) DATA & AI: KANSEN VOOR DE REGIO!

dinsdag 30 juni 2020, 14:00 uur
Rob Marijn portret - 2019

ROB MARIJN

COMMUNICATIE DATA SCIENCE ALKMAAR
Rob Marijn is al 35 jaar werkzaam in de creatieve industrie. Hij verdiende zijn sporen bij diverse bureaus in Amsterdam en werkte daarna 17 jaar als directeur/eigenaar van RAADHUIS creative agency. Nu werkt hij zelfstandig en geeft vorm & inhoud aan diverse projecten en nieuwe initiatieven. Hij verzorgt de communicatie van Data Science Alkmaar sinds 2014.
Frans Feldberg Fotograaf Torren

FRANS FELDBERG

HOOGLERAAR DATA-DRIVEN BUSINESS INNOVATION
Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is medeoprichter en directeur van ‘the Amsterdam Center for Business Analyitcs’, een multidisciplinair onderzoeksinstituut op het gebied van data science (VU instituut). ACBA werkt samen met een variëteit aan organisaties (profit en non-profit) aan big data, business analytics en artificial intelligence projecten. Frans is tevens mede-oprichter van Data Science Alkmaar. Als business consultant heeft hij ruime ervaring met de ontwikkeling en implementatie van datagedreven bedrijfsmodellen, diensten en strategieën voor nationale en internationale ondernemingen en de publieke sector.
Daniel Banis foto

DANIËL BANIS

TEAMLEIDER MKB STRATEGIE BIJ ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Daniël Banis is Teamleider MKB strategie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en lid van het Data Science Alkmaar team namens de overheden in NHN. Digitalisering en het gebruik van big data neemt een steeds belangrijkere rol bij zowel overheden en ondernemers. Het biedt ongekende mogelijkheden en geeft talent de kans om innovatieve diensten en producten te ontwikkelen. De doelstellingen van het platform dragen bij aan de bredere doelstelling om de economische kansen van deze regio optimaal te benutten en verder te brengen.
Lieke

LIEKE DANENBERG

EIGENAAR VAN MAKE IT STICK - GESPREKSLEIDER
Mijn naam is Lieke Danenberg, eigenaar van Make IT Stick een Marketing en PR bureau voor IT bedrijven en in 2019 was ik vaste tafeldame bij Data Science Alkmaar. Na een directiefunctie bij zowel een marketingbureau als een IT bedrijf, ben ik begonnen met een eigen onderneming. Vanwege mijn interesse in data heb ik een jaar lang geleerd, gekeken en gewerkt met data, naast het opzetten van mijn eigen bedrijf. Nog steeds fascineert dit onderwerp mij enorm en ben ik benieuwd naar de initiatieven van Data Science Alkmaar nu en in de toekomst.

Gerelateerde livestreams

Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Circulaire Mythbusters

08 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

17 jan 2023
Ondernemen & innoveren  Arbeidsmarkt & onderwijs

Het Grootste Werkfestival x NHNEXT

13 okt 2022
Ondernemen & innoveren  Arbeidsmarkt & onderwijs

Het Grootste Werkfestival x NHNEXT: wat kun je verwachten?

28 sep 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.