Zorgeloos naar het event van morgen

woensdag 23 september 2020, 14:00 uur

Als belangrijke spil in de evenementenbranche weet Arjen Lemstra (oprichter van EventSummit en Livecommunity) maar al te goed dat de branche verandert. Veel evenementen hebben in de afgelopen maanden (gedeeltelijk) online plaatsgevonden. Is dit de toekomst?

Aan tafel sluit Camilla de Greeff (Zakelijk Event Manager bij Theater de Kampanje) aan. Aan de start van het nieuwe theaterseizoen spreken zij over hoe we de mensen weer met vertrouwen naar verschillende evenementen krijgen. Vanuit De Kampanje bekijken ze het graag van een positieve kant. Wat is er wél mogelijk? En hoe kunnen we vernieuwende mogelijkheden toepassen?

Ook Milo Berlijn (gedragstrainer en eigenaar Trainmark) denkt hierin mee. Hij is expert op het gebied van menselijke interactie en staat in het theater met zijn eigen show, waarin hij onder andere antwoord probeert te geven op de vraag: ‘Hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met ‘het nieuwe normaal’?’

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
arjen

ARJEN LEMSTRA

OPRICHTER EVENTSUMMIT
Arjen is al 25 jaar ondernemer en heeft jarenlang de mooiste evenementen mogen organiseren met zijn evenementenbureau Levensgenieters. In 2009 heeft hij het grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche opgericht: EventSummit. Naar aanleiding van corona is hij met de dienst DigitalDay gestart, de expert in online en hybride events. Deze dienst biedt hij aan vanuit LiveCommunity.nl, de online community voor iedere eventprofessional.
milo

MILO BERLIJN

EIGENAAR TRAINMARK
Milo is jarenlang operationeel actief geweest in de gastvrijheidssector en heeft zich daarbij altijd verbaasd over gastvrijheidsgedrag (en vooral het ontbreken ervan). Het stimuleerde hem om trainer, inspirator en (zoals hij het zelf noemt) confrontainer op dit gebied te worden. Ook staat hij in het theater met zijn eigen humoristische show over menselijke interactie.
camilla

CAMILLA DE GREEFF

SALES & ZAKELIJKE EVENT MANAGER BIJ THEATER DE KAMPANJE
Camilla is ruim 2,5 jaar geleden aangetrokken bij Theater de Kampanje om de Zakelijke markt een boost te geven. Dat doet zij op geheel eigen wijze. Zij richt zich daarbij niet puur op het vergroten van de klantenkring maar ook op aanpassing van de dienstverlening. Dat laatste is, helemaal nu, erg belangrijk.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie  Energietransitie

Duurzaam ondernemen en energiekosten reduceren in de recreatiesector

08 jun 2022
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Regiosafari Westfriesland

25 nov 2021
Ondernemen & innoveren  Toerisme & recreatie

Regiosafari De Kop

16 nov 2021
Toerisme & recreatie

Regiosafari Alkmaar

10 nov 2021
Ondernemen & innoveren  Toerisme & recreatie

Herstel in de horeca: wanneer Corona weer een biertje is

08 sep 2021
Toerisme & recreatie

Donkerte van de Wadden

19 jun 2021

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.