inspireert. live.

LIVESTREAM: Hoe gaat 't met het MKB in Noord-Holland Noord?

Woensdag 20 mei 14.00 uur

Hoe gaat ’t nu met het MKB in Noord-Holland Noord tijdens de coronacrisis? Hoe wapenen ondernemers zich tegen de problemen die zijn ontstaan? Maar ook; welke kansen biedt deze lastige tijd voor ondernemers en hoe gaan zij daarmee om? Vincent Verburg (fiscalist) en Wijnand Breuker (accountant) van Omnyacc Accountants & Adviseurs vertellen over diverse branches en de vragen die ze voorbij zien komen. Over de verbazing waar het heel goed gaat of soms goed lijkt te gaan voor een buitenstaander. En hoe reageren ondernemers, medewerkers en cliënten in deze tijd? Een aantal branches heeft absoluut de wind vol tegen en moeite om het hoofd boven water te houden. Toch is het ook nu zo dat ondernemers van een crisis een kans (kunnen) maken; ondernemen is tenslotte kansen zien en verzilveren! Kijk je mee?

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

VincentVerburg

Vincent Verburg

Fiscalist Omnyacc

wijand

Wijnand Breuker

Partner/Accountant Omnyacc

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X