inspireert. live.

NHN Business Awards: Winnaars aan het woord

Dinsdag 1 FEBRUARI, 15.00 uur

Voor het 8ste jaar op rij werd gezocht naar de beste ondernemers van NHN tijdens de NHN Business Awards. In september is de zoektocht gestart met 300 inspirerende ondernemers. Na het beantwoorden van de juryvragen bleven er uiteindelijk 12 finalisten over. Aan de jury de moeilijke taak om deze bedrijven te beoordelen op basis van de criteria en hun finalepitch, om uiteindelijk tot de volgende winnaars te komen:

  • 1e plaats Grootbedrijf: Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
  • 1e prijs MKB Midden: Semwerkt
  • 1e prijs MKB Klein: Spataro Chocolaterie & Patisserie
  • 1e prijs Thema Award Maatschappelijk Ondernemen: Stichting RataPlan

1 Februari zetten we de winnaars nogmaals in de schijnwerpers. Sun Walenkamp (Semwerkt), Arnoud Mulder (Wit Wognum), Gert-Jan Dekker (RataPlan) en Menno Spataro en Gerolt Tonkes (Spataro) gaan onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over hun prachtige bedrijven en deelname aan de NHN Business Awards. Hoe hebben zij hun deelname aan de NHN Business Awards ervaren? Waar zijn zij sterk in op het gebied van Groei en Ontwikkeling, Financiële Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie? Welke tips willen zij ondernemers en bedrijven in de regio meegeven?

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Thijs-2

Thijs Pennink

Oud-directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN helpt ondernemers en werkt samen aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. Inmiddels heeft Thijs afscheid genomen van Ontwikkelingsbedrijf NHN als directeur maar blijft hij zich inzetten rondom de energietransitie en innovatie in de regio.

Sun Walenkamp

Founder en Online Marketeer bij Semwerkt

Met ruime ervaring in online-media is Sun in 2014 online marketingbureau Semwerkt begonnen. Gespecialiseerd in zoekmachine marketing, webanalyse, conversie optimalisatie en online adverteren. Naast winnaar in de categorie MKB midden mocht Semwerkt ook de prijs voor beste pitch in ontvangst nemen

Arnoud-Mulder

Arnoud Mulder

Directeur Bouw bij Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.

Al meer dan 110 jaar is Wit Wognum prominent aanwezig in Noord-Holland. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf met projecten in en om West-Friesland. Bekroond met de eerste plek in de categorie Grootbedrijf.
Gert-Jan Dekker - directeur bestuurder RataPlan2

Gert-Jan Dekker

Directeur bestuurder bij Stichting Rataplan

Met inmiddels 30 kringloopwinkels mag RataPlan zich de grootste kringloopketen van Nederland noemen, daarnaast beheren ze ook meerdere bewaakte NS fietsenstallingen door het land. RataPlan biedt werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, werkervarings- en stageplaatsen en levert een duurzame bijdrage. Niet voor niets zijn zij winnaar van de thema award maatschappelijk ondernemen.

Menno Spataro en Gerolt Tonkes

Eigenaren Spataro Chocolaterie & Patisserie

Na twee jaar werken aan de perfecte formule opende patissier Menno Spataro en partner Gerolt Tonkes in 2019 de deuren van Spataro. Een chocolaterie en patisserie waar beleving centraal staat en zintuigen samenkomen. Naast een Gouden Gard kunnen ze nu ook de eerste plaats in de categorie MKB klein op hun naam zetten.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X