NHN Business Awards – Winnaars aan het woord

NHN Business Awards – Winnaars aan het woord

Dinsdag 2 maart, 14.00 uur

Vorig jaar mocht NHNEXT de NHN Business Awards uitzenden. En op 2 maart om 14:00 uur gaan de we winnaars nogmaals in de schijnwerpers zetten. Marjolijn Dolle (Werksaam Westfriesland), Martin van Bourgonje (Restaurant Hotel Merlet), Richard Minkema (De Jongens uit Schoorl) en Willem Schuurman (Schuurman Groep) gaan onder leiding van Thijs Pennink in gesprek over hun mooie bedrijven.

Door de jury van de NHN Business Awards zijn zij beoordeeld op een aantal onderwerpen. Tijdens de livestream zullen we ingaan op: Groei en Ontwikkeling, Duurzaamheid, Regionale Betrokkenheid, Innovatie en omgang met de huidige COVID-19 crisis. Welke stappen hebben zij gezet om door de jury goed beoordeeld te worden op deze onderwerpen? En welke adviezen kunnen zij hun collega-ondernemers geven? Luister en praat mee met deze inspirerende ondernemers!

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Richard Minkema

Richard Minkema

Mede-eigenaar De Jongens uit Schoorl

Richard is de ondernemer achter De Jongens uit Schoorl en founder van lagunabeachfamilycamps, deze man is praktisch geboren in de zee. Als zoon van de eigenaar van een strandpaviljoen weet hij niet beter dan werken en zijn op het strand.

Al voordat hij van de middelbare school was organiseerde hij zijn eerste evenementen en bedrijfsuitjes. Deze passie voor bewegen en het organiseren van evenementen gecombineerd met zijn connectie met het strand heeft het bedrijf De Jongens uit Schoorl tot stand gebracht. Nog steeds vind je Richard regelmatig voor de groep en is hij sowieso elke dag op zijn eigen strandtent te vinden.

Marjolijn Dölle

Marjolijn Dölle

Directeur Werksaam

Marjolijn Dölle is algemeen directeur van WerkSaam Westfriesland. WerkSaam helpt voor de 7 Westfriese gemeenten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk.

Martin van Bourgonje

Martin van Bourgonje

Eigenaar Restaurant-Hotel Merlet

Martin is sinds 1999 eigenaar van Restaurant-Hotel Merlet. Hij vormt samen met zijn vrouw Carla van Bourgonje de tweede generatie van de familie die zich maximaal inzetten om de gasten de optimale gastvrijheid te laten ervaren waarmee Merlet groot is geworden.

Willem Schuurman

Eigenaar Schuurman Groep

Willem Schuurman is eigenaar van Schuurman Groep. De Schuurman Groep is een veelzijdige elektrotechnische dienstverlener. De Schuurman Groep bestaat uit het flexibele samenwerkingsverband tussen Schuurman Groothandel in Elektrotechniek, Schuurman Consumentenelektronica, Schuurman Elektrokern Solutions, Indutecc Industrial Solutions en Schuurman Keukens.

ThijsPennink

THIJS PENNINK

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noor

Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN en werkt daarmee aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. ONHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.