inspireert. live.

NHN Business Awards

donderdag 26 november 20.00 uur

Voor het zevende jaar op rij worden dit jaar de NHN Business Awards uitgereikt. Op donderdag 26 november om 20:00 uur vindt de spannende finale plaats in Theater Cool in Heerhugowaard. Er zijn dit jaar vier categorieën waar elk drie finalisten kans maken op de award.

NHN Business Award Grootbedrijf: Breedweer, AZ en Werksaam Westfriesland
NHN Business Award MKB Midden: Restaurant Merlet, Ekoplaza en Bambuu BV
NHN Business Award MKB Klein: Bubalou, BambooBaby en De Jongens uit Schoorl
NHN Thema Award – Familiebedrijven: Bouwbedrijf de Nijs, Tesselaar Freesia en Schuurman Groep

Er wordt tijdens de jurybezoeken beoordeeld op zes criteria: Groei & Ontwikkeling, Financiële gezondheid, Medewerkersbeleid, Duurzaamheid, Regionale betrokkenheid en Innovatie. Ook wordt tijdens de jurybezoeken gekeken hoe de ondernemers omgaan met de huidige crisis door COVD-19.

Welke bedrijven gaan er met de felbegeerde NHN Business Awards van door? Je kijkt de spannende finale live mee via NHNEXT!

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Heiloo, 23 november 2017 - Uitreiking NHN Business Awards

Robert Jan Knook

Nieuwslezer en presentator

Robert Jan Knook is o.a. nieuwslezer bij het ANP. Hij presenteert de NHN Business Awards.

Martien Dobbert

Martien Dobber

Partner BDO Nederland

Martien Dobber is partner bij BDO Nederland en juryvoorzitter van de NHN Business Awards 2020. Hij zal de NHN Business Award voor MKB Klein uitreiken.

Mireille van Wendel

Mireille van Wendel

Directeur Treffer Uitzendbureau

Mireille van Wendel is directeur van Treffer Uitzendbureau en vicevoorzitter van de NHN Business Awards 2020. Zij zal de NHN Business Award voor MKB Midden uitreiken.

_0002_Ilse Zaal

Ilse Zaal

Gedeputeerde Provincie Noord-Holland

Ilse Zaal is per 18 mei 2020 lid van de Gedeputeerde Staten van Noord-Holland. In haar portefeuille zitten Economie, inclusief onderwijs en arbeidsmarkt, Landbouw en visserij, Dierenwelzijn, Bestuur, Europa en Recreatie en toerisme. Zij zal de NHN Thema Award Familiebedrijven uitreiken.

Monique Stam - de Nijs

Monique Stam – de Nijs

Loco burgemeester Heerhugowaard

Monique Stam – de Nijs is plaatsvervangend burgemeester van Heerhugowaard. Zij zal de NHN Business Award voor Grootbedrijf uitreiken.

Michael van Leijen

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach bij het Ambitiehuis

Michael van Leijen is professional trainer en coach bij het Ambitiehuis. Hij is daarnaast pitchtrainer bij de NHN Business Awards en zal dan ook de Pitch Award uitreiken.

Thirza Schraa

Thirza Schraa

Eigenaar van Fit20

Thirza Schraa is eigenaar van Fit20 en winnaar van de NHN Publieks Award 2019. Zij zal dit jaar dezelfde award uitreiken.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X