inspireert. live.

NHNEXT: De Talkshow

Donderdag 30 september, 17.00 uur

Op donderdag 30 september om 17:00 uur is het weer tijd voor een NHNEXT Talkshow! Dé livestream waarin het Ontwikkelingsbedrijf NHN in samenwerking met RPAnhn verschillende thema’s rond het onderwerp arbeidsmarkt bespreekt.

Vaste gezichten Bas de Regt en Jaap Sluis ontvangen allereerst Erik Stam, die ons een overzicht geeft van de regionale- en lokale arbeidsmarktcijfers. Hoe staat de regio en de verschillende sectoren ervoor? Ook is Paul van der Eng aanwezig om te spreken over de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Hoe ziet de samenwerking tussen gemeenten, bewoners en ondernemers eruit?

Een actueel onderwerp in deze tijd is (de schaarste van) het horecapersoneel. Vincent Meurs is eigenaar van vier horecagelegenheden en komt ons meer vertellen over het aannemen van nieuw personeel en vooral ook het vasthouden van goed personeel. Welke creatieve oplossingen heeft hij hiervoor?

Het volgende onderwerp dat wordt besproken in de talkshow is Open Hiring. Marjo Tot adviseert bedrijven over dit concept en wil ook jullie als kijker graag meenemen in haar enthousiasme over dit onderwerp.

Tot slot komen Bashar Al Badri en Anita Metzelaar meer vertellen over de inhoud van het jaarlijkse Grootste Werkfestival, dat dit jaar plaats vindt op 23 november in Schouwburg Het Park in Hoorn.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar
Bas de Regt

Bas de Regt

Advocaat bij De Regt Advocatuur

Bas de Regt is advocaat bij De Regt Advocatuur en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.

Jaap-Sluis

Jaap Sluis

Partner bij Communicatieadviesbureau De Coalitie

Jaap Sluis is directeur bij communicatieadviesbureau De Coalitie en speciaal voor de talkshows is hij één van de gespreksleiders en interviewt hij de sprekers.

Foto-Paul-vd-Eng-sept-2020

Paul van der Eng

Algemeen Directeur van Hoorne Vastgoed

Paul van der Eng is algemeen directeur van Hoorne Vastgoed. Deze Noord-Hollandse vastgoedontwikkelaar en belegger is vooral actief op het gebied van retail en woningbouw. Tot de projecten behoort onder meer de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Paul vertelt over de samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners en ondernemers en schetst waar volgens hem in Noord-Holland de kansen en bedreigingen liggen.

Erik-Stam

Erik Stam

Arbeidsmarktadviseur bij UWV

Als Arbeidsmarktadviseur bij UWV houdt Erik Stam zich bezig met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Landelijk, maar met name voor Noord-Holland Noord. Hij maakt hierbij de vertaling van cijfers naar de praktijk, waaronder kansen voor werkzoekenden. Het doel hierbij is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Vincent-Meurs

Vincent Meurs

Eigenaar van meerdere horecagelegenheden

Vincent Meurs is eigenaar van Nieuw Westert in Egmond-Binnen, Van Ruysdael in Heemskerk en de strandpaviljoenen Zeezicht in Castricum en Nautilus in Egmond aan Zee. Bij deze bedrijven werken zo’n 120 medewerkers in vaste dienst en bijna 300 medewerkers als oproepkracht. Met hun eigen HRM afdeling kunnen wij onze medewerkers coachen en loopbaanbegeleiding bieden. Zijn organisatie kenmerkt zich en onderscheidt zich binnen de horeca als innovatief en vooruitstrevend, zeker op het gebied van technologische ontwikkelingen waar het gaat om kooktechniek en automatisering.

Marjo-Tot

Marjo Tot

Adviseur werkgeversdiensten WSP-NHN / Gemeente Hollands Kroon

Marjo Tot adviseert bedrijven over de mogelijkheden in het aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze geeft hierin ook advies over het concept Open Hiring, waar ze tijdens deze talkshow meer over gaat vertellen.

Bashar-Al-Badri

Bashar Al Badri

Directeur bij Duurzaam Ondernemersloket

Bashar Al Badri is Directeur bij Duurzaam Ondernemersloket en daarnaast ook Projectmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep. Ook is hij eigenaar van Nijsje en mede-eigenaar van High Flying Monkeys.

Anita-Metzelaar

Anita Metzelaar

Strategisch beleidsadviseur bij RPAnhn

Anita Metzelaar is Strategisch beleidsadviseur bij RPAnhn, waar zij zich onder andere bezig houdt met het programma Leven Lang Ontwikkelen. Ze signaleert initiatieven en brengt hierbij organisaties samen.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X