inspireert. live.

GO!-NH hét versnellingsprogramma voor duurzame ondernemers

Dinsdag 30 november, 15.00 uur

Tijdens deze editie van NHNEXT gaan we het hebben over het versnellingsprogramma GO!-NH.

GO!-NH is een serie groeiversnellingsprogramma’s van de provincie Noord-Holland die innovatieve, duurzame startups en MKB’ers ondersteunen bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten. GO!-NH biedt drie verschillende trajecten die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor start-ups, het Growth traject voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale traject voor  scale-ups en  grotere MKB bedrijven die nieuwe markten aan willen boren.

Op dit moment zitten we middenin het GO!-NH Scale programma. Acht innovatieve ondernemers uit Noord-Holland zijn geselecteerd en werken aan de groei van hun onderneming. We spreken vandaag met ondernemers Danny Pormes van FastFeetGrinded en Frans van den Berge van Product for Product, over hun deelname aan het programma en wat ze hier tot nu toe uit hebben gehaald.

In februari 2022 starten we met twee nieuwe GO!-NH Accelerator en Growth trajecten. Tijdens deze programma’s van drie maanden helpen we je verder door middel van trainingen, tools en professionele coaching door experts. Tafelgasten André Knol (founder Innomics en initiatiefnemer partnerships en challenges GO!-NH), Jessica Schonewille (Provincie Noord-Holland en projectleider GO!-NH) en Dennis Kerkhoven (co-founder YesAndMore en leadcoach GO!-NH) weten alles over deze twee trajecten. Thijs Pennink (Ontwikkelingsbedrijf NHN) leidt het gesprek.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Thijs 2

Thijs Pennink

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Danny Pormes

Danny Pormes

Oprichter en eigenaar van FastFeetGrinded

FastFeetGrinded ontwikkelde een proces om gebruikte sportschoenen te recyclen voor nieuwe toepassingen, zoals sportvloeren, schoenen en andere producten. Letterlijk sporten en spelen ‘op’ oude schoenen. FastFeetGrinded doet mee aan het huidige GO!-NH Scale programma.

Frans van den Berge

Frans van den Berge

Directeur Product for Product

Product for Product maakt het afval van organisaties en bedrijven circulair door er nieuwe producten van te maken. Afval ophalen en er gerecyclede producten voor terug leveren! Product for Product neemt deel aan het GO!-NH Scale programma 2021.  

André Knol

André Knol

FOUNDER & CEO VAN INNOMICS

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Binnen GO!-NH is André Initiatiefnemer Partnerships en Challenges.

Jessica Schonewille

Jessica Schonewille

BELEIDSADVISEUR PROVINCIE NOORD-HOLLAND EN PROJECTLEIDER GO!-NH

Jessica Schonewille is Beleidsadviseur Circulaire Economie en Innovatie bij de Provincie Noord-Holland en projectleider van GO!-NH.

portret-dennis-kerkhoven-2-1-300x300

Dennis Kerkhoven

Co-Founder & Boardmember YesAndMore

Dennis is co-founder van coöperatie YesAndMore. YesAndMore zet zich in voor de transitie naar een regeneratieve economie. Daarnaast is hij leadcoach en workshop leider in de GO!-NH programma’s.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X