inspireert. live.

NHNEXT Toerisme Tour: Bestemming (on)bekend – Bekend maakt bemind

sluiting toeristisch seizoen

woensdag 25 november 14.00 uur

Wat hebben we gehoord in de vorige livestreams en hoe kijken we naar de nabije toekomst van het toerisme in de regio? Welke uitdagingen en kansen komen op ons af? En speelt samenwerking hier een grote rol in? Thijs Pennink neemt zijn rol als gespreksleider en gaat hierover het gesprek aan met Marlies Groot (Marketingmanager DMO HBA) en Melanie Goudsblom (Marketingmanager Alkmaar Marketing). Beiden kunnen meer vertellen over het belang van een sterke regio waarbij de verbinding tussen lokale ondernemers belangrijk is. Wat kunnen zij meegeven aan de toeristisch ondernemers? Ook Mardiek Voorneveld schuift aan bij dit gesprek. Met Ode aan het Landschap creëert én stimuleert zij samenwerking tussen ondernemers en overheid. Joris Pieter Neuteboom is online aanwezig en geeft zijn visie hierop vanuit zijn positie als beleidsadviseur Toerisme binnen de Provincie Noord-Holland.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

2sept_0003_Thijs Pennink

Thijs Pennink

Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN en werkt daarmee aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. ONHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Marlies Groot

Marlies Groot

Marketingmanager DMO Holland boven Amsterdam

Marlies Groot is marketingmanager van destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam, dat onderdeel is van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Joris Pieter Neuteboom

Joris Pieter Neuteboom

Beleidsadviseur Toerisme bij Provincie Noord-Holland

Joris Pieter Neuteboom is sinds 2009 Beleidsadviseur Toerisme binnen de Provincie Noord-Holland.

Mardiek Voorneveld

Mardiek Voorneveld

Aanjager verkenning Ode aan het Landschap

Mardiek heeft begin dit jaar afscheid genomen van haar functie als Directeur van Bureau Toerisme Laag Holland om als zelfstandig ondernemer voor de Provincie Noord-Holland verder te gaan. Samen met haar collega Ellen Klaus is zij de Aanjager van de verkenning Ode aan het Landschap.
Melanie Goudsblom

Melanie Goudsblom

Marketingmanager Alkmaar Marketing

Haar marketing-roots liggen in de FMCG maar sinds haar verhuizing naar Castricum is ze als marketeer bezig om haar eigen leefomgeving te vermarkten. Ze is verantwoordelijk voor de marketing bij Alkmaar Marketing en onderdeel van het management.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X