inspireert. live.

NHNEXTRA: HOE STAAT DE REGIO ERVOOR?

maandag 8 juni 14.00 uur

Thijs Pennink (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) gaat met wethouders Heleen Keur (Den Helder), Arthur Helling (Hoorn) en Pieter Dijkman (Alkmaar) in gesprek over hoe het gaat met de regio Noord-Holland Noord. Zo gaan zij in op vragen als: wat kan een gemeente betekenen bij zo’n grote pandemie? Is het geld wat een gemeente moet investeren geen druppel op een gloeiende plaat met het oog op een groeiende overheid? Hoe ga je als gemeenten nu om met de verruiming van de maatregelen? Welke kansen zijn er en welke invloed heeft dit alles op de regionale samenwerking? Kijk en luister mee en laat je informeren over hoe het gaat in de regio.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

pennink2

Thijs Pennink

directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (gespreksleider)

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

HeleenKeur

Heleen Keur

Wethouder gemeente Den Helder (CDA)

Portefeuilles: Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en erfgoed, Willemsoord/Stelling, Verkeer en vervoer, Toerisme, recreatie en citymarketing, Landbouw, Wijkwethouder Julianadorp.

ArthurHelling

Arthur Helling

Wethouder gemeente Hoorn (D66)

In mijn werkzame leven heb ik ruim 14 jaar voor de Coöperatieve Rabobank Hoorn gewerkt. Binnen D66 ben ik 13 jaar fractievoorzitter geweest en na een periode van 4 jaar als wethouder (2002 -2006: Sociale en Economische Zaken) heb ik gewerkt als zelfstandige en ervaring opgedaan in verschillende projecten op het gebied van arbeidsmarktbeleid (Min. Sociale Zaken), economische zaken (Provincie NH) en verkeer (Projectbureau N23/Westfrisiaweg). Vanaf 2009 tot oktober 2019 heb ik voor RECRON, de brancheorganisatie voor het recreatieve bedrijfsleven in de dag- en verblijfsrecreatie als regiomanager in N-Holland, Z-Holland en Flevoland gewerkt. Portefeuilles: Economische zaken, Toerisme en stadspromotie, Ruimtelijke ontwikkeling, Ontwikkeling Waterfront, Vastgoed

PieterDijkman2

Pieter Dijkman

Wethouder gemeente Alkmaar (VVD)

Portefeuilles: Economie, incl. toerisme, Sport, Financiën, Vastgoed, P&O, Deregulering, Recreatieschappen, Agrarische economie.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X